16 Kasım 2025 Pazar

09:59   CHP’DEN VERI GÜVENLIĞI ÇıKıŞı: “SKANDALLARıN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR”   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EMEKLILERE TARIH VE DOĞA DOLU TARSUS KAMPı   16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”  
 
     
   

Mer-Ek’in 38 Noktadaki Ekmek Büfeleri Dezenfekte Ediliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, vatandaşlara kaliteli ve ucuz ekmeği, hijyenik koşullarda ulaştırıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle üretimden satışa her aşamada tedbirlerini sıkılaştıran MER-EK, Büyükşehir Belediyesi’nin Kriz Merkezi ile irtibata geçerek, 38 noktadaki ekmek satış büfelerinde de dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor. Bünyesindeki gıda mühendislerine danışarak hareket eden MER-EK, büfelerin dezenfeksiyonunun halk sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde yapılmasına büyük özen gösteriyor.

 

Tarih : 27 Nisan 2020 Pazartesi 21:33   Okunma : 3277

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, üretim alanından satış noktalarına kadar her aşamada hijyeni ön planda tutarak, kaliteli ve ucuz ekmeği vatandaşlara ulaştırmayı sürdürüyor. Koronavirüssalgını nedeniyle üretim alanından transfer sürecine kadar tedbirlerini sıklaştıran MER-EK, satış noktası olan 38 ekmek büfesinin de dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Ekmek üretiminden transfer sürecine her alanda tedbir alındı

MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, ekmeğin üretildiği ortamdan personel temizliğine kadar fabrika içerisindeki hijyen çalışmalarını Koronavirüs nedeniyle sıklaştırıp tedbiri artırdı. Kısa zaman önce bir aylık bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlayan MER-EK, makinelerinin de detaylı temizliğini gerçekleştirmişti. Koronavirüs riski henüz Türkiye’yi etkisi altına almadan fabrika içerisinde dezenfeksiyon işlemlerini tamamlayan MER-EK, ekmekleri kasalar içerisinde tek kullanımlık poşetlerle paketleyerek, transfer sürecinde de tedbiri elden bırakmadı.

Ekmek büfeleri de halk sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde dezenfekte edildi

38 noktada vatandaşların temiz, ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşımını sağlayan ekmek büfelerini de bu süreçte dikkate alan MER-EK, Büyükşehir Belediyesi’nin Kriz Merkezi ile irtibata geçerek büfelerde vatandaşlar tarafından elle temasın sağlandığı kısımlarda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor.

Bünyesindeki gıda mühendislerine danışarak hareket eden MER-EK, büfelerin dezenfeksiyonunun halk sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde yapılmasına büyük özen gösteriyor.

Paylaş :
Etiketler :  MER-EK, EKMEK BÜFELERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER, COVID-189

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA