26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Tarsus Belediyesi, kadın kooperatifi ’’TEKKOOP’’a ortak oldu


Tarsus Belediyesi, ilçedeki kadınları sosyal,kültürel ve ekonomik açıdan güçlendirmek,ortak sorunlarına çözüm bulmak amacıyla,Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan’ın öncülüğünde kurulan Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine (TEKKOOP) ortak oldu.

 

Tarih : 14 Mayıs 2020 Perşembe 19:31   Okunma : 1309

Tarsus genelinde yaşayan girişimci ruha sahip kadınları sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçlendirmek aynı zamanda kadınların ortak sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın eşi Avukat Derya Özinç Bozdoğan'ın öncülüğünde kurulan, S.S. Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (TEKKOOP) yeni katılımcılar ile birlikte her geçen gün daha da güçleniyor.

Göreve geldiği günden bu yana kadınlara yönelik proje ve hizmetler konusunda daha duyarlı olan ve bu konuda pozitif ayrımcılığın gerekliliğini savunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, S.S.Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine destek vermeye devam ediyor.

Tarsus’ta kurulan Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine ortak olunması, üretilecek projelere ve faaliyetlere yasal zeminde destek verilebilmesi için alınan meclis kararının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Kuru, Belediyenin Kooperatife ortaklık başvurusunu yaptı.

S.S.Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Avukat Derya Özinç Bozdoğan ve Belediye Temsilcisi Yasemin Kırğıl ile bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Kuru; ev işlerinin yanı sıra topluma faydalı bireyler yetiştirme gayreti ile çocuklarını yaşama hazırlayan kadınlarımızın ekonomik olarak daha güçlü olmalarına vesile olmak amacıyla bu ortaklığı önemsiyoruz. Güçlü bir kooperatifle kadınlarımızın aile ekonomisine sunacağı katkı hafife alınmamalıdır. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın kadınlara yönelik projelere verdiği sonsuz desteğe teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.

Ortaklık başvurusunu memnuniyetle kabul ettiklerini ifade eden S.S. Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Avukat Derya Özinç Bozdoğan ise Belediyemizin, kadınlarımızı sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçlendirmek ve ortak sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Tarsus Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimize üye olmak için aldığı meclis kararıyla, Belediyenin atadığı ortak üye temsilcisi Başkan Yardımcısı sayın Avukat Ünzile Kuru Hanımla Tarsus Belediyesinin ortaklık başvurusunu alarak kaydını yaptık. Kentimize hayırlı olsun. Belediyemiz ile el ele vererek daha güçlü bir şekilde kadınlarımıza yardımcı olmak adına varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Girişimci ruha sahip tüm kadınlarımızı kooperatifimize gelerek daha üretken bir toplumu oluşturmak için birlikte olmaya davet ediyoruz, dedi.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS BELEDİYESİ, S.S TARSUS EMEKÇİ KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ, TEKKOOP, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA