1 Mayıs 2024 Çarşamba

18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”   16:20   AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKASI KÖKSAL: “BORCUMUZ 1 MİLYAR 574 MİLYON 884 BİN 596 TL"   16:14   CHP GENEL BAŞKANI: "İŞÇİLER TAKSİM`E YÜRÜYORSA CHP OLARAK ONLARLA BİRLİKTE OLACAĞIZ” (2)   15:02   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "TAKSİM`İ KAPATMAK ANAYASA TANIMAMAKTIR`` (1)   14:36   VAHAP SEÇER, LİTVANYA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DEGUTIS İLE BİR ARAYA GELDİ   14:29   YARGITAY BAŞKANI YİNE SEÇİLEMEDİ... SEÇİMLERE YENİ ADAY BAŞVURULARIYLA 6 MAYIS`TA DEVAM EDİLECEK   14:28   TUNCER BAKIRHAN`DAN `TEYAKKUZ` AÇIKLAMASI: "BİZ DE TEYAKKUZDAYIZ. BU SEFER İRADEMİZİ ASLA GASBETTİRMEYECEĞİZ"   14:23   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU MAZBATASINI ALDI: "POLEMİK YAPMAK İÇİN GELMEDİM, MİLLETE HIZMET ETMEK İÇİN GELDİM"   13:58   ALİ YERLİKAYA: "TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN VE 1 MAYIS GÜNÜNÜ PROVOKE ETMEYE YÖNELİK HAZIRLIK İÇERİSİNDE OLAN 58 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   13:51   TGC, 1 MAYIS`TA BASIN EMEKÇİLERİ İÇİN CAN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI ÇAĞRISI YAPTI   13:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ŞEYHMUS BAHÇECİ`NİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:27   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ   13:15   NUMAN KURTULMUŞ YENİ ANAYASA İÇİN ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ... ÖZEL: "ANAYASA TARTIŞMALARI SİYASETİN ÜZERİNE SİS OLARAK ÇÖKÜP DİĞER MESELELERİ GÖRÜNMEZ KILIYORSA VATANDAŞIN MENFAATİ OLMAZ"   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   12:36   TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU   12:22   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ`UN "YENİ ANAYASA" TURU...    11:46   MUHİTTİN BÖCEK`TEN `1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ` MESAJI   11:03   TÜSİAD: “GERÇEK BEKÂ MESELESİ OLAN EĞİTİMDE MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ OLDUBİTTİYE GETİRİLMEMELİ”  
 
     
   

Başkan Bozdoğan, Vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı


Tarsus’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni ile kutlandı.

 

Tarih : 20 Mayıs 2020 Çarşamba 11:38   Okunma : 886

Cumhuriyet Meydanı'nda sosyal mesafeye dikkat edilerek düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu ile Belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katılım sağladı.  Çelenk sunma ile başlayan tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Kutlama program kapsamında Tarsus Belediyesi Bando Takımı, kentin tarihi ve turistik mekânlarında mini konser gösterisi düzenledi. Kutlama etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da saat 19:19’u gösterdiğinde o saatte evlerinde olan vatandaşların balkonlarına çıkmaları suretiyle İstiklal Marşımız hep bir ağızdan gür bir sesle coşku içinde söylenecek.

Törenin ardından açıklamada bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yüce Önder Başkomutanımız Mustafa Kemal, 101 yıl önce bugün Samsun’a çıktı ve ülkemizin düşmanın elinde tutsak durumda olduğu vaziyette makûs talihin değişmesi için ilk adımı attı. Kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını oluşturan bu adım, ülkenin düşman işgalinden kurtulmasında önemli rol oynadı. İşte o önemli ve bir milletin yeniden uyanışına vesile olan tarihin yıldönümünde Yüce Önderimiz, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnet ile anarken tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını en içten duygularla kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN BOZDOĞAN, VATANDAŞLARIN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADI, TARSUS BELEDİYESİ, DR HALUK BOZDOĞAN, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA