13 Haziran 2024 Perşembe

15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL  
 
     
   

Yenişehir Belediyesi gıda yardımlarını sürdürüyor


Korona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve hijyen paketi yardımında bulunmaya devam eden Yenişehir Belediyesi, ekonomik olarak sıkıntı yaşayan ve faaliyetlerine ara verilen esnafları da yalnız bırakmıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şehir içi minibüs hattı şoförlerine yardım kolilerini bizzat teslim etti.

 

Tarih : 20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:36   Okunma : 952

Yenişehir Belediyesi korona virüsünün ekonomik olarak yarattığı olumsuz etkileri azaltmak ve vatandaşların mağdur olmasını engellemek için yoğun olarak çalışıyor. Salgın süresince ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda kolisi ve hijyen paketi yardımında bulunan Yenişehir Belediyesi, yardımlarını talepte bulunan vatandaşlara ulaştırıyor. Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımlarını yoğunlaştıran Yenişehir Belediyesi, korona virüs nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan esnafları da unutmuyor.

Her fırsatta Yenişehir’de dayanışma vurgusu yapan ve zor durumda olan vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sık sık çalışmalarına katılıyor. Başkan Abdullah Özyiğit, son olarak içerisinde kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, yağ, şeker ve tuz gibi 15 çeşit temel gıda malzemesinin bulunduğu gıda kolilerini şehir içi minibüs hattı şoförlerine teslim etti. Yenişehir Belediyesinin gıda yardımları esnafları da memnun etti. Başkan Özyiğit, ihtiyaç duyulduğu sürece Yenişehir Belediyesi olarak gıda kolisi yardımlarının devam edeceğini vurguladı.

Gıda yardımlarını sürdüren Yenişehir Belediyesi kent genelinde vatandaşlara 10 adet maske, yüksek alkollü 400ml kolonya ve korona virüs bilgilendirme broşüründen oluşan hijyen paketlerini de dağıtıyor.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ GIDA YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR, KORONAVİRÜS, GIDA KOLİSİ, HİJYEN PAKETİ, COVIT-19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA