26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Vatandaşların Takdirini Topluyor


Vergi ödemelerinde vezneden ödemeyi tercih eden vatandaşlar için belediye girişinde oluşturulan veznede hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuluyor.

 

Tarih : 29 Mayıs 2020 Cuma 17:02   Okunma : 1442

Erdemli Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin son günü olan 31 Mayıs için bir ay öncesinden korona tedbirleri kapsamında internet üzerinden vergi ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. E-belediye üzerinden vergi ödemelerini yapabilen vatandaşları düşündüğü kadar, belediye veznesinden ödeme yapmayı tercih eden vatandaşları da düşünen Erdemli Belediyesi, belediye veznelerinde sayıyı arttırarak, belediye girişinde de vezne oluşturdu.

Vergi ödemelerinin birinci taksitinin son günü olan 31 Mayıs yaklaştıkça vatandaşlar da vergi ödemelerini vadesi geçmeden gerçekleştirmek için belediyeye başvuruyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında her adımıyla öncü olan Erdemli Belediyesi, vatandaşların belediyeye gitmek zorunda kalmadan, evlerinde kaldığı süre boyunca vergi ödemelerini de evlerinden gerçekleştirebilmeleri için ebelediye üzerinden ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. İnternet üzerinden ödemelere yoğun ilgi olduğu gibi, bazı vatandaşlar da vezneden ödeme seçeneğini tercih edebiliyor. Buna yönelik hazırlıkları ile de takdir toplayan Erdemli Belediyesi, vergi ödemeleri için belediyeye gelen vatandaşları belediye içerisinde yoğunluk oluşmasını önleyerek ve vatandaşları yormadan ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için belediye girişinde vezne oluşturdu.

Belediye girişinde oluşturulan veznede ödeme işlemleri gerçekleştirilmeden evvel, vatandaşları karşılayan belediye görevlileri tarafından vatandaşlara hem dezenfektan sunuluyor, hem de tek kullanımlık maske verilerek hijyen koşullarında hizmet yürütülmesi sağlanıyor. Güler yüzlü, hijyenik ve hızlı hizmetten memnun olan vatandaşlar Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’ya teşekkür ederek sıra beklemeden hızlı bir şekilde hizmet almaktan duydukları memnuniyeti belirttiler.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konu hakkında, “Erdemli Belediyesi olarak insan odaklı hizmet yürüten bir anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle evde kalmaları çağrısını sık sık yinelediğimiz bu korona sürecinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilmeleri için ebelediye ile internet üzerinden vergi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri adına çalışma yaptık.  Online ödeme yöntemiyle birçok vatandaşımız vergi ödemelerini gerçekleştirdi. Pek tabi bazı vatandaşlarımız da direk vezneden ödeme seçeneğini tercih ediyorlar ve bu vezne ödemeleri esnasında belediye veznelerinde kalabalık oluşturmadan işlemlerin gerçekleştirilmesi de hijyen açısından önem arz ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, belediye binasının hemen girişinde vezne oluşturarak, mevcut veznelerimizin sayısını arttırarak, vatandaşlarımızı yormadan hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuyoruz. Her şey insanımız için.” Açıklamalarında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, BAŞKAN, MÜKERREM TOLLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA