19 Temmuz 2025 Cumartesi

08:31   YKS SONUÇLARı AÇıKLANDı... SAYıSAL BIRINCISI GAZIANTEP, SÖZEL VE EŞIT AĞıRLıK BIRINCISI ISE BURSA’DAN   08:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: NE KADAR UNUTTURMAYA ÇALıŞSANıZ DA BU HALK HER 10 KASıM’DA YINE AYAĞA KALKAR   20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Vatandaşların Takdirini Topluyor


Vergi ödemelerinde vezneden ödemeyi tercih eden vatandaşlar için belediye girişinde oluşturulan veznede hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuluyor.

 

Tarih : 29 Mayıs 2020 Cuma 17:02   Okunma : 1736

Erdemli Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin son günü olan 31 Mayıs için bir ay öncesinden korona tedbirleri kapsamında internet üzerinden vergi ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. E-belediye üzerinden vergi ödemelerini yapabilen vatandaşları düşündüğü kadar, belediye veznesinden ödeme yapmayı tercih eden vatandaşları da düşünen Erdemli Belediyesi, belediye veznelerinde sayıyı arttırarak, belediye girişinde de vezne oluşturdu.

Vergi ödemelerinin birinci taksitinin son günü olan 31 Mayıs yaklaştıkça vatandaşlar da vergi ödemelerini vadesi geçmeden gerçekleştirmek için belediyeye başvuruyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında her adımıyla öncü olan Erdemli Belediyesi, vatandaşların belediyeye gitmek zorunda kalmadan, evlerinde kaldığı süre boyunca vergi ödemelerini de evlerinden gerçekleştirebilmeleri için ebelediye üzerinden ödeme seçeneğini hizmete sunmuştu. İnternet üzerinden ödemelere yoğun ilgi olduğu gibi, bazı vatandaşlar da vezneden ödeme seçeneğini tercih edebiliyor. Buna yönelik hazırlıkları ile de takdir toplayan Erdemli Belediyesi, vergi ödemeleri için belediyeye gelen vatandaşları belediye içerisinde yoğunluk oluşmasını önleyerek ve vatandaşları yormadan ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için belediye girişinde vezne oluşturdu.

Belediye girişinde oluşturulan veznede ödeme işlemleri gerçekleştirilmeden evvel, vatandaşları karşılayan belediye görevlileri tarafından vatandaşlara hem dezenfektan sunuluyor, hem de tek kullanımlık maske verilerek hijyen koşullarında hizmet yürütülmesi sağlanıyor. Güler yüzlü, hijyenik ve hızlı hizmetten memnun olan vatandaşlar Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’ya teşekkür ederek sıra beklemeden hızlı bir şekilde hizmet almaktan duydukları memnuniyeti belirttiler.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konu hakkında, “Erdemli Belediyesi olarak insan odaklı hizmet yürüten bir anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle evde kalmaları çağrısını sık sık yinelediğimiz bu korona sürecinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilmeleri için ebelediye ile internet üzerinden vergi ödemelerini gerçekleştirebilmeleri adına çalışma yaptık.  Online ödeme yöntemiyle birçok vatandaşımız vergi ödemelerini gerçekleştirdi. Pek tabi bazı vatandaşlarımız da direk vezneden ödeme seçeneğini tercih ediyorlar ve bu vezne ödemeleri esnasında belediye veznelerinde kalabalık oluşturmadan işlemlerin gerçekleştirilmesi de hijyen açısından önem arz ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, belediye binasının hemen girişinde vezne oluşturarak, mevcut veznelerimizin sayısını arttırarak, vatandaşlarımızı yormadan hızlı ve hijyen koşullarında hizmet sunuyoruz. Her şey insanımız için.” Açıklamalarında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, BAŞKAN, MÜKERREM TOLLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA