31 Mayıs 2024 Cuma

16:11   CHP PARTI OKULU, BELEDIYE MECLIS ÜYELERINE EĞITIME BAŞLADı   15:31   OYUNCU AHMET UĞURLU HAYATıNı KAYBETTI   14:42   ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERINDEN İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖNÜNDE EYLEM   13:23   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN ÇAĞDAŞ YAŞAMı DESTEKLEME DERNEĞI MEZITLI ŞUBESINE TEŞEKKÜR   13:14   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıN STANDLARı OLUŞTURULDU   12:34   CHP HEYETI PıNARBAŞı`NDA...    12:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KIŞISEL KIBIR, IHTIRAS, KURUMSAL ÇATıŞMALAR VE HER TÜRLÜ BAŞARıNıN ÖNÜNDEKI ENGEL TASFIYE EDILECEK"   12:09   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KURTULUŞ AYŞE ÇOMOĞLU İLKOKULU`NUN ETKINLIĞINE KATıLDı   11:35   GÜLCAN KıŞ, TARSUSLU ÇIFTÇILER İÇIN HÜKÜMETE DESTEK ÇAĞRıSı YAPTı   11:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE LGS PROVA SıNAVı…   11:15   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR ÖZHSEKI’NIN HARITALAMA UÇAĞıNı ÖZEL İŞLERI İÇIN KULLANDıĞıNı İDDIA ETTI   10:55   UĞUR MUMCU SUIKASTı DAVASı.... İÇIŞLERI, DıŞIŞLERI VE ADALET BAKANLıĞı`NA YAZı GÖNDERILECEK   10:12   MERSINDEN KADıN KOOPERATIFI EV SAHIPLIĞINDE MERSIN’DEKI KADıN KOOPERATIFLERI BIR ARAYA GELDI   16:52   TBMM`DEN İSRAIL`IN REFAH KATLIAMLARıNA KARŞı ORTAK BILDIRI   16:24   ÖĞRETMENLER MEB BAKANı YUSUF TEKIN`E YANıT VERDI   16:15   AYSU BANKOĞLU`NDAN, 9`UNCU YARGı PAKETI`NE ELEŞTIRI   15:52   GAZETECILER CEMIYETI BAŞKANı BILGIN: ”SGK`NıN ILAN YAYıMLAMA RAYIÇ BEDELINI BEŞ KAT YÜKSELTMESI YEREL MEDYA IÇIN CIDDI TEHDITTIR”   15:21   İLHAN UZGEL-HAKAN FIDAN GÖRÜŞMESI GERÇEKLEŞTI   13:57   ÖZEL SEKTÖR ÇALıŞANı ÖĞRETMENLER MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI BAŞLATTı   13:36   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "TÜZÜK DEĞIŞTIĞINDE KADıN KOLLARıNıN GÜÇLENDIRILMESINI İSTIYORUZ"  
 
     
   

Gültak: “Tarihi Mersin Evlerini Yeniden Canlandıracağız”


Başkan Gültak, Tarihi Mersin Evleri’nin yeniden kente ve yaşama kazandırılması için projeler ürettiklerini ve bu konuda gerek Valilik, gerekse de kentin diğer dinamikleri ile çalışmak istediklerini söyledi.

 

Tarih : 29 Mayıs 2020 Cuma 22:04   Okunma : 2868

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ile bir araya geldi. Buluşmaya, Akdeniz Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim ile Oda yönetiminden üyeler de katıldı.

Gültak: “Tarihi Evlerimizi yeniden kullanılabilir hale getirmek istiyoruz”

İlk söz alan Başkan Gültak, Mersin’de geçmişe tanıklık etmiş, kentin tarihsel ve kültürel dokusunu taşıyan yapıların olduğuna dikkat çekti; “Akdeniz Belediyesi olarak, bu tarihi yapılarımızı yeniden kullanılabilir hale getirip, kentimize ve insanlarımıza kazandırmak istiyoruz.

Bu konuda Sayın Valimizle, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızla ve diğer bürokratlarımızla çalışıyor ve projeler üretiyoruz. Bu konuyu inşallah bugün burada da hep birlikte değerlendireceğiz. Tarihi Mersin Evlerini tekrar yaşanılabilir hale getirip Mersin’e, Akdeniz’e ve halkımıza kazandırma noktasında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odamızla da birlikte çalışmak istiyoruz” dedi.

Kızıltan: “Mersin için hep birlikte adım atmalıyız”

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan da yaptığı konuşmada; “Artık Mersin'de herkes taşın altına elini koymalı, bu birlik ve beraberliği mutlaka sağlamalıyız. Mersin’i hep birlikte büyütmenin ve geliştirmenin adımlarını atmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönde Sayın Valimiz ile bir diyalogumuz oldu. Ardından Akdeniz Belediyesi’nin çalışkan, dinamik Başkanı Sayın Mustafa Gültak kardeşimizle görüşeceğiz. İnşallah Mersin’in güzelleşmesi noktasında taşın altına birlikte elimizi koyacağız” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  MTSO, AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI, GÜLTAK, TARİHİ MERSİN EVLERİNİ, YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA