4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Siteler Mahallesinin 11 Sokağı Baştan Sona Yenilendi


Akdeniz Belediyesi’nin; Siteler Mahallesi’nin 11 sokağında başlattığı asfalt, kaldırım ve bordür yenileme çalışması tamamlandı.

 

Tarih : 1 Haziran 2020 Pazartesi 12:27   Okunma : 1390

Akdeniz Belediyesi; bir yandan ilçe genelinde Koronavirüs salgını ile kesintisiz şekilde mücadele ederken, diğer yandan vatandaşlar ve mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri de yerine getirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Siteler Mahallesi’nde, geçen haftalarda başlattığı yenileme çalışmalar sayesinde, 11 sokağın önce kaldırım ve bordürleri yenilendi. Ardından iş makineleri yardımıyla sokaklara asfalt dökülerek, mahalle yeni ve tertemiz bir görünüme kavuştu. Çalışmalar sayesinde Siteler Mahallesi sakinleri, yazın toz ve topraktan, kışın da çamur eziyetinden kurtulmuş oldu.

BAŞKAN GÜLTAK; “İHTİYACI OLAN BÜTÜN MAHALLELERİMİZDE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Koronavirüs salgını ile kesintisiz mücadele ederken, vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri de yerine getirdiklerini belirtti. Bir yıl içerisinde ikinci asfalt-kaldırım ihalesini yaptıklarını kaydeden Başkan Gültak, her mahalleye hizmet verileceğini; bu çalışmaların her yıl süreceğini belirtti.

Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştirip dönüştüren, ilçemizde yaşamı güzelleştiren hizmet ve projelerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız merak etmesin; hizmet bekleyen tüm mahallelerimize ekiplerimiz müdahale edecek, ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları yapacak. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyor, göreve gelir gelmez ilçemizin ve mahallelerimizin çehresini değiştiren hizmetleri hayata katacağız. Akdeniz halkı, her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah kalan 4 yıllık hizmet dönemimiz içerisinde Akdeniz’e ve Akdeniz’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza çok daha kaliteli ve güzel hizmetler sunacağız” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Öte yandan; yaşadıkları sokakları yepyeni bir görünüme kavuşturan hizmet ve çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Siteler Mahallesi sakinleri, Başkan Gültak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA