26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Mezitli Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi..


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bulunan amatör spor kulüplerine hediye çeki dağıttı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası ve Soli Pompeiopolis Güneş Festivali Tenis Kupası’nda derece alan sporculara ödüllerini verdi. Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisle

 

Tarih : 4 Haziran 2017 Pazar 09:40   Okunma : 1815

Meztli’de sporun gelişebilmesi adına her türlü yardım ve desteği sürdüren Mezitli Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulübü ve okullara spor malzemeleri ve hediye çeki yardımında bulundu. Törende ayrıca 19 Mayıs Satranç Turnuvası ve Soli Pompeiopolis Güneş Festivali Tenis Kupası’nda derece alan sporculara ödüllerini verildi.  Soli Pompeiopolis Güneş Festivali Tenis Turnuvası’nda derece alan tüm sporcular aynı zamanda bisiklet sahibi de oldular.

MEZİTLİ BELEDİYESİ HER ZAMAN SPORCUNUN YANINDA

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcuların katıldığı etkinlikte Mezitli’de sporun geliştirilmesi için yapılması gerekenler de konuşuldu.

Mezitli Belediyesi’nin sporun gelişmesi için her alanda destek verdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Spor, çocuklarımızın ve gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimi için büyük katkılar sağlıyor. Çocuklarımızın daha verimli ve aktif şekilde spor yapmaları bizler için çok önemli. Bu anlamda gerek okullarımıza, gerek spor kulüplerimize Belediye olarak desteğimiz her zaman devam edecek" şeklinde konuştu. 

BELEDİYE OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ

Başkan Tarhan, konuşmasında “Gönül ister ki spor kulüplerimiz, altyapıya yatırım yapsınlar, daha çok lisans versinler, daha çok gencimizin spor yapmasına imkan tanısınlar ve fiziki imkanlarını gençlerin hizmetine sunsunlar. Biz belediye olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Spor tesisleri açıyor, belediyemiz bünyesinde tenis, yüzme, futbol, okçuluk başta olmak üzere çok sayıda alanda spor kursları açıyor, spor yapmak isteyen gençler için alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Mezitli’den çok güçlü bir spor kulübünün çıkabilmesi adına bazı spor kulüplerinin güçlerini birleştirmeleri tavsiyesinde bulundum. Bu konuda gereken sonsuz desteği de vereceğimi ifade ettim. Umarım kısa sürede bu imkan gerçekleşir ve Mezitli’den ulusal ve uluslar arası alanda adından ve başarılarından söz ettiren bir kulübümüz çıkar” ifadelerine yer verdi. 

HERKES BİSİKLET KULLANSIN SPOR YAPSIN İSTİYORUZ

Mezitli’de bulunan yer yurttaşın spor yapmasını istediklerinin altını çizen Başkan Tarhan, özellikle kentte bisiklet kullanımını artıracak kampanyalar yaptıkları bilgisini verdi. Bisiklet kullanımının artmasının hem daha sağlıklı bir yaşam anlamına geldiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli'nin coğrafi yapısı ve iklimiyle yılın her günü bisiklet kullanımına elverişli. Batıdaki gelişmiş ülkelerde insanların arabası varken, 7'den 70'e herkes bisiklet kullanmakta. Biz Mezitli'de bulunan her yurttaşımızın bisiklet kullanmasını istiyoruz.  Bisiklet dağıtmaya devam edeceğiz. Bu yolla hem kent trafiğinin hafiflemesini, hem egzoz gazı salınımının azalmasıyla daha kaliteli bir yaşam sağlanmasını hem de vatandaşımızın saha sağlıklı olmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

52 Avrupa şehrinin katıldığı 1-31 mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Bisiklet Yarışları’na (European Cycling Challenge) bu yıl ilk kez katıldıklarını da hatırlatan Başkan Tarhan, Türkiye’den sadece İzmir ve Mersin’in katıldığı bu yarışlarda sisteme kaydolmanın verdiği acemilikle 52 Avrupa şehri arasından 17. olduklarını önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek kampanyalarla daha yukarılarda yer alacaklarını vurguladı.

TURNUVALARDA ÖDÜL ALAN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası’nda kupa ve madalya ödülü alan sporcular şöyle sıralandı:

7 Yaş Kızlar: Süheyla Naz Bahar birinci, Zeynep Çağlar ikinci, Fatma Nisa Çelik üçüncü.

7 Yaş Genel: Ege Arkan birinci, Doruk Karaca ikinci, Eymen Koçak üçüncü.

8 Yaş Kızlar: Beren Miçooğulları birinci, Pelin Seyhan ikinci, Özgün Miçooğulları üçüncü.

8 Yaş Genel: Efe Mehmet Kaya birinci, Yiğit Emre Suna ikinci, Nuri Tanrıkulu üçüncü.

9-10 Yaş Kızlar: Zeynep Rüya Kaval birinci, Rüya Pelin Özkaya ikinci, İrem Duru Bulmuş üçüncü.

9-10 Yaş Genel: Ata Arda Çağlar birinci, Veli Deniz Suna ikinci, Mehmet Ali Karateke üçüncü.

11-12 Yaş Kızlar: Sermin Naz Aydemir birinci, İlayda Elyiğit ikinci, Leyla Elyiğit üçüncü.

11-12 Yaş Genel: Romert Payaslı birinci, Arda Umut Dikbaş ikinci, Yiğithan Kır üçüncü.

Açık Genel: Khamrakulov Djurabek birinci, Halil Özgün Kerem ikinci, Emir Mut üçüncü, Engin Topak dördüncü ve Gazi Eren Ererdem beşinci.

Soli Pompeiopolis Güneş Festivali Tenis Turnuvası’nda ödül alan sporcular şöyle sıralandı:

Teşvik Kadınlar: Sinem Çanta birinci, Bilge Peker ikinci.

30+ Kadınlar: Özlem Ateş birinci, Kader İnan Öztürk ikinci

40+ Kadınlar: Nejla Bayıroğlu birinci, Nilüfer Tamer ikinci.

Teşvik Erkekler: Emre Çanta birinci, Hıdır Yılmaz ikinci.

35+ Erkekler: Ahmet Karaman birinci, Ferhat Karakütük ikinci.

55+ Erkekler: Mehmet Ali Elibol birinci, Metin Kamiloğlu ikinci.

Çift Erkekler: Bilgehan Yaşa-Oğuz Kardaş birinci, Mehmet Ali Elibol-Zeki Doğan ikinci.

Soli Pompeiopolis Güneş Festivali Tenis Turnuvası’nda madalya ve kupa alan tüm sporculara Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından bisiklet hediye edildi.

Mezitli’de bulunan spor kulüplerinde hediye çeki alan amatör kulüpler ise şunlar: Mezitli-Tece Limon Gücü, Çukurova İdman Yurdu, Kanaryaspor, Mersin Demirspor

 

Paylaş :
Etiketler :  başkan neşet tarhan, mezitli belediye başkanı, amatör spor kulübü.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA