22 Ocak 2026 Perşembe

17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”  
 
     
   

Tarsus Ve Çamlıyayla’da Yol Çalışmaları


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve on yıllardır kapsamlı bakımdan geçirilmeyen 9.4 kilometrelik Kefeli, Çöplü ve Yaramış grup yolunda sıcak asfaltla yama, sathi kaplama ve şarampol açma çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 6 Temmuz 2020 Pazartesi 14:59   Okunma : 3598

Büyükşehir ekipleri, Kefeli, Çöplü, Yaramış grup yolunun yanı sıra Kumdere Mahallesinde 1.9 kilometre 2. kat sathi kaplama, Çakırlı Mahallesi'nde sıcak asfaltla yama, Dedeler Mahallesi'nde ise box yerleştirme ve yol bakım faaliyetlerini yerine getirdi. Ekipler, Çamlıyayla'da ise Hapkapan mevkinde heyelandan zarar gören yolda çalışma yürütürken, Ergene ve Sebil mahalle yollarında da bakım ve tesviye çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, "Uzun zamandır sıkıntı yaşanan Kefeli, Çöplü ve Yaramış mahallelerini bağlayan 9.4 kilometrelik yolda ikinci kat sathi kaplama faaliyeti yürüttük. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak sorun yaşanan bu yolda beklenen çalışmaları gerçekleştirdik. Tarsus merkezin yanı sıra ova ve kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Çamlıyayla'da da ekiplerimiz hummalı şekilde faaliyet yürütüyor. Çamlıyayla Hapkapan mevkinde heyelandan dolayı zarar gören yolda detaylı şekilde çalışma yürütüyoruz. Söz konusu bu noktada altyapı ve hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama da yapacağız. Çamlıyayla'da Ergene ve Sebil mahalle yollarında da çalışmalarımızı başlattık" diye konuştu.

Tarsus'ta sorumluluk bölgelerinde 810 kilometrelik, Çamlıyayla'da ise 55 kilometrelik yol ağına Büyükşehir olarak hizmet götürdüklerini kaydeden Boltaç, "Tarsus ve Çamlıyayla'da toplam 865 kilometrelik yol ağına hizmet götürüyoruz. Şöyle bakacak olursak Ankara'ya gidip-gelecek mesafe kadar sorumluluk alanımız var. Planlı ve programlı şekilde tüm yollarımızın bakımlarını gerçekleştireceğiz. Başkanımız Sayın Vahap Seçer'in sunduğu imkanlarla, Tarsus'ta olduğu gibi ilimizin tüm ilçelerinde vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz" diye konuştu.

Kefeli Mahallesi muhtar 1. azası ve bölge çiftçilerinden Benhur Güngör ise uzun yıllardır yollarının kötü olduğunu ve ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, "Kefeli, Çöplü, Yaramış hattındaki bu yol oldukça kötü durumdaydı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, sesimizi duyarak gerekli olan asfaltlama çalışmasını başlattılar. Kendilerine bölge halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA