19 Mart 2024 Salı

01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:40   BAŞKAN GÜLTAK,31 MART’TA BU HALK SİZE ‘ARTIK YETER’ DİYECEK   17:14   İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, DEPREMDE 43 KİŞİYE MEZAR OLAN SAİDBEY SİTESİ İLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORUNU AÇIKLADI   17:14   BALIKESİR`DE SEYİT ONBAŞI`NIN ANIT MEZARI BAŞINDAKİ 18 MART ANMASINDA AKP`LİLER CHP`LİLERE SALDIRDI, JANDARMA MÜDAHALE ETTİ   16:38   İMAMOĞLU: “MECZUP BİR DİL ÇIKIP ATAMIZA HAKARET EDEBİLİYOR. BİR SAVCININ DAHİ SORUŞTURMA AÇMAMASINI KINIYORUM”   16:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN LİMAN YOLU TRAFİĞE AÇILDI   15:56   FATİH CAMİ ÇEVRESİNDEKİ KEDİLERİ TOPLAYIP İZMİT`TEKİ İŞYERİNDE ÖLDÜREN SANIĞA HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ   15:37   ALİ BABACAN İFTAR SOFRASINDA RAMAZAN PAKETİ HESABI YAPTI   15:23   GÖKHAN GÜNAYDIN: "ÜLKEMİZ KARA PARA AKLAMA VE TERÖRİZMİN FİNANSMANI İLE MÜCADELE KONUSUNDA HALA FATF`IN İZLEME LİSTESİNDE"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: “SENİN İSTEDİĞİN KAVGAYI DEĞİL, HALKIN TALEPLERİNİN KAVGASINI YAPACAĞIM”   15:15   SEVDA ERDAN KILIÇ: “İZMİR`E ENSARLARI, TÜGVA`LARI SOKMAYACAĞIZ”   14:53   VAHAP SEÇER ÇALAR SAAT PROGRAMINA KONUK OLDU: “EN ÖNEMSEDİĞİMİZ PROJELERİN BAŞINDA SOSYAL KONUT PROJELERİ GELİYOR”   14:51   VELİ AĞBABA`YA TABANI DELİK AYAKKABISINI GÖSTEREREK DERT YANAN EMEKLİ: "EMEKLİNİN HALİ... SADAKA GİBİ BİN LİRA İKRAMİYE VERDİLER"  
 
     
   

Toroslar’da 4 Ayda 6 Bin Ton Sıcak Asfalt Döküldü


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ihtiyaç olan mahallelerde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

 

Tarih : 8 Temmuz 2020 Çarşamba 17:10   Okunma : 1220

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, teknik ekibiyle birlikte Mevlana Mahallesi'nde devam eden finişerli sıcak asfalt serimi ve Toroslar Mahallesi'ndeki asfalt bakım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yılmaz, vatandaşlarla sohbet edip, istek ve önerilerini dinledi. Asfalt serim çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Yılmaz, "Merkez mahallelerimizdeki sıcak asfalt çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Toroslar'ımız hizmetin en güzeline layık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yolları bakımdan geçirdiklerini söyleyen Yılmaz, "Yalınayak Mahallemizdeki finişerli asfalt çalışmalarımızın ardından Mevlana Mahallemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Son dört ayda 6 bin ton sıcak asfalt döktük. Merkez mahallemizdeki asfalt çalışmalarını büyük oranda bitirdik. Bir taraftan asfalt çalışmalarımızı yaparken bir taraftan da elektrik, su, internet gibi kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızın asfalt yama ve bakım çalışmalarını da yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız. Fedakarca çalışan ekibimize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toroslar Mahalle Muhtarı Seyfi Kılıç ise mahallelerinde yapılan alt yapı ve kazı çalışmaları sonucu sıkıntı çektiklerini ve Toroslar Belediyesi'nin asfalt bakım çalışmalarıyla rahat bir nefes aldıklarını dile getirdi. Kılıç, "Belediyemiz, alt yapı çalışmaları nedeniyle kötü bir görüntü oluşturan yollarımızı iyileştirdiler. Mahallemizde temizlik hizmeti konusunda da hiçbir sıkıntımız yok. Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetlerin çok güzel olduğunu ve takdirle karşıladıklarını belirten Mevlana Mahallesi sakinleri de Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Yılmaz, mahalle gezisi sırasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenerek, Kurban Bayramı öncesi bayram şekerlerini ve çocuklara özel hazırladıkları Nutuk ile Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunu konu alan 3 Ocak kitabını da hediye etti. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA