20 Nisan 2024 Cumartesi

13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   11:51   CHP`NİN YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI BAŞLADI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARINA SELAM OLSUN"   11:10   MSB: "FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 5 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:09   KIBRIS`TA AİLELER, DEPREMDE YIKILAN İSİAS OTEL`DE YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARI İÇİN "ADALETE IŞIK TUT" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ  
 
     
   

Gülnar’da "Kontrollü" Belediye Meclis Toplantısı


Gülnar Belediye Meclisi, normalleşme sürecinin ardından ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Başkanı Alpaslan Ünüvar Başkanlığında Belediye Meclis Üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2020 Çarşamba 17:15   Okunma : 1479

Gülnar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı öncesinde meclis üyeleri ve katılımcıların ateşleri ölçülerek salona alınırken, salondaki oturma planı da sosyal mesafe kuralına göre düzenlendi. Ayrıca salon girişine dezenfektan ve maske dağıtım noktası da oluşturuldu.
Meclis Toplantısında konuşma yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, "Covid-19 nedeniyle Mart ayından beri yapamadığımız 3 ay sonra tekrar kontrollü bir şekilde gerçekleştireceğimiz Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Gülnar Belediyesi olarak koronavirüs salgını sürecinde ilçemizde bir takım çalışmalar gerçekleştirdik. Ülkemizde koronavirüs vakasının açıklanmasının hemen ardından dezenfekte ekibimizi oluşturarak ilaçlama çalışmalarına başlayan ilk belediyelerden olduk. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yanlarında olduk. İlçemizde maske üreterek vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştirdik. Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz iş yerlerinde ve Pazar yerinde hijyen, maske ve sosyal mesafe denetimlerini aralıksız sürdürdü ve koronavirüs ile mücadele çalışmalarımız son hızıyla devam etmekte. Koronavirüs çalışmalarımızın yanı sıra mahallelerimize de kesintisiz hizmet götürme gayreti içerisinde çalıştık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. İnşallah in kısa sürede bu salgından ülke olarak kurutulup, daha güzel günlere kavuşacağız" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA