26 Kasım 2025 Çarşamba

17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:31   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:33   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI    14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı   16:58   “EMEKLILERDEN TARIHI BIRLEŞME ÇAĞRıSı: 17 MILYON KIŞI İÇIN TEK ÇATı”   14:50   MERSIN’DEN DÜNYAYA SANAT KÖPRÜSÜ: İLYAS YıLGÖR ULUSLARARASı FOTOĞRAF YARıŞMASı REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı  
 
     
   

Karaduvar’da Balık, Nostalji Mersin Et Ve Balık Restaurant’da Yenir


Mersin’in Karaduvar Mahallesinde nezih bir ortamda hizmet veren Nostalji Mersin Et Ve Balık Restoran, bir kez gelenin müdavimliğe geçiş yaptığı enfes bir mekan.

 

Tarih : 31 Temmuz 2020 Cuma 11:27   Okunma : 5117

Mersin'in Karaduvar Mahallesinde  nezih bir ortamda hizmet veren Nostalji  Balık Restoran, bir kez gelenin müdavimliğe geçiş yaptığı enfes bir mekan. Personelinin samimi ilgisi, güler yüzlü hizmeti, temiz, hijyenik sunumu ve en önemlisi kaliteli ve taze ürün tercihi Nostalji’yi diğerlerinden ayıran en önemli özellik olarak öne çıkıyor.

 Her mevsim taze balık bulabileceğiniz ender restoranlardan olan Nostalji, Karaduvar'da müşterilerinin memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmasıyla tanınıyor. Restoranın sahipleri  Doğan Sonerler ve Gökhan Aksoy, “Mersin'den Bölgenin  her yerinden  balığımızı yemek ve atmosferimizi yaşamak için gelenlerin sayısı hiç de az değil,” diyor.

Nostalji Mersin Et Ve Balık Restaurant'ın teras katının nefis deniz manzaralı olduğunu ifade eden Doğan Sonerler ve Gökhan Aksoy, “Müşterilerimize yaz-kış hizmet veriyoruz. Balık sezonunda her daim taze balığımız, her türlü deniz ürünümüzle misafirlerimizin isteklerine cevap veriyoruz. 10 yıldan bu yana bizi tercih eden müşterilerimiz var. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin üstünde. Nostalji, balık restoranı deyince Mersin’de akla gelen ilk marka oldu. Bunu da sunduğumuz hizmet ve huzurlu atmosfere bağlıyoruz,” diye konuştu.

 Aksoy, Nostalji  Restoran’ı diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerini sıralayarak, “Üstün hizmet kalitemiz, mutlak müşteri memnuniyeti, eğitimli, deneyimli ve güler yüzlü personelimiz, denizle kucaklaşan iç ve dış mekanımız ve her bütçeye uygun fiyatlarımızla; sevdiklerinizle ve dostlarınızla gönül rahatlığı içerisinde sohbet edebilir ve eğlenebilirsiniz,” diyor.

Kurban Bayramı içinde Mesaj yayınlayan Aksoy mesajında, bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu dile getirerek, "Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.

Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bizlere düşen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir dedi.

Paylaş :
Etiketler :  KARADUVAR’DA BALIK, NOSTALJİ, MERSİN ET VE BALIK RESTAURANT’DA YENİR, KURBAN BAYRAMI, MERSİN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA