19 Eylül 2025 Cuma

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

Geleceği İnşa Etmek İçin Çalışıyoruz


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış, gelirin adil bir şekilde bölüşüldüğü, sosyal adaleti gözeten, her vatandaşın iş üreten ve sağlıklı bir şekilde büyüyen bir ekonomi kurma hedefinde geleceği inşa etmek için teşkilatlanma çalışmalarını da hızla sürdürdüklerini söyledi.

 

Tarih : 13 Ağustos 2020 Perşembe 17:05   Okunma : 2199

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış, Erdemli ilçe başkanlığı görevine atanan Osman Tezcan’a başarılar diledi. Başkan Karış, genel başkan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyledi.
Hedeflerinin dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye olduğunu dile getiren Başkan Karış, "Gelenel Başkanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Mersin'de de teşkilatımız önemli oranda tamamlandı" dedi.

HEDEFİMİZ ÜRETEN BİR TÜRKİYE
Partisinin gelecek hedeflerinden de bahseden İl Başkanı Karış, Ekonomik sıkıntılar altında zor günler yaşayan milletimize nefes alabileceği umutlu bir gelecek sunmak için alışıyoruz. Hedefimiz her alanda dünya ile rekabet edebilen bir Türkiye. İnsan hak ve hürriyetlerinin tam demokratik bir hukuk devleti eliyle teminat altına alındığı herkesin refah içinde yaşayabileceği, üreten bir Türkiye hedefi ile teşkilatlanma çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.
Gelirin adil bir şekilde bölüşüldüğü, sosyal adaleti gözeten, her vatandaşın iş üreten ve sağlıklı bir şekilde büyüyen bir ekonomi kurma hedefinde geleceği inşa etmek için çalışıyoruz.
Gelecek Partisi, bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için milletimizle el ele yoluna devam ediyor. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken bizlere yol arkadaşı olan ilçe başkanlarımızı, yöneticilerimizi ve partililerimizi kutluyoruz. Erdemli ilçe başkanlığı görevime atanan Osman Tezcan’a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  GELECEĞİ İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ, GELECEK PARTİSİ, MERSİN İL ÖRGÜTÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA