5 Mayıs 2024 Pazar

15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ  
 
     
   

Toroslar’da, Piknik Ve Mesire Alanları Düzenli Olarak Temizleniyor


Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki piknik ve mesire alanlarını düzenli olarak temizliyor.

 

Tarih : 18 Eylül 2020 Cuma 06:43   Okunma : 1232

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki piknik ve mesire alanlarını düzenli olarak temizliyor.

Belediye, rutin temizlik çalışmaları kapsamında vatandaşların özellikle yaz mevsiminde yoğun ilgi gösterdiği yeşil alanların bakımına önem vererek, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra piknik ve mesire alanlarının temizliği de titizlikle yapılıyor.

BAŞKAN YILMAZ: "DOĞAYI VE ÇEVREMİZİ KORUYALIM"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çöp kutularına atılmayan atıkların çevre ve görüntü kirliliğine neden olduğunu belirterek; "Doğamızı atıkların verdiği zarardan hep birlikte koruyalım" dedi.

İlçedeki piknik alanlarını düzenli olarak temizleyerek, vatandaşlara daha sağlıklı ortamlar sunmayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz; "Doğanın kıymetini daha da iyi anladığımız bugünlerde eşsiz güzelliklere sahip yeşil alanlarımızın temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdık. Hemşehrilerimizden de aynı duyarlılıkla bu alanları korumalarını ve temiz tutmalarını bekliyoruz. Özenle temizlik ve bakımını yaptığımız yeşil alanlarımızı koruyup, temiz tutarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA