25 Ekim 2025 Cumartesi

10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:47    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:24   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:16   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:03   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:25   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:15   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:13   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:18   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:05   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”  
 
     
   

Tarsus’ta asfaltlama çalışmalarına hız verildi


Mersin’in Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlerde ve kent merkezinde bozuk yolların onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 24 Eylül 2020 Perşembe 20:47   Okunma : 1769

Mersin'in Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen yerlerde ve kent merkezinde bozuk yolların onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kent sınırlarının tamamını kapsayacak şekilde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını ekipler, mahalle aralarındaki sokakları tek tek asfaltlıyor.

Kentin sorunlarının tespiti noktasında yaptığı incelemelerde, mahallelerin önemli sorunlarından birisinin asfalt eksikliği olduğunu gören Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın, aksaklıkların çözüme kavuşturulması için başlattığı çalışma seferberliği 24 saat esasına göre yürütülüyor. Yapılan planlama dahilinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Olukkoyağı Mahallesinden başlatılan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmaları, tüm kırsal ve ova mahallerde devam edecek. Şehir merkezinde ise Öğretmenler Mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmaları, kentte bozuk yol kalmayana kadar sürdürülecek.

Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını bildiren Başkan Bozdoğan, “Kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, TARSUS’TA, ASFALTLAMA, ÇALIŞMALARINA, HIZ, VERİLDİ, COVID-19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA