6 Aralık 2025 Cumartesi

17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

Toroslar Belediyesi, Hafta Sonu Doğa Tutkunlarını Ağırlayacak


Toroslar Belediyesi, Avrupa Spor Haftası ve 27 Eylül Dünya Turizm Günü kapsamında Doğa Yürüyüşü düzenliyor.

 

Tarih : 25 Eylül 2020 Cuma 09:19   Okunma : 5608

Mersinliler, 27 Eylül 2020 Pazar günü Ayvagediği'nden Çandır Mahallesi'ne eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürüyecek.

Saat 10.00'da Ayvagediği Mahallesi merkezinden başlayacak olan yürüyüş için belediye, saat 09.00'da Toroslar Belediyesi  hizmet binası önü, Toroslar Kaymakamlığı önü ve eski Devlet Hastanesi karşısından ücretsiz servis imkanı da sağlayacak.

Covid-19 tedbirleri kapsamında  sosyal mesafeye uyularak gerçekleşecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler, Toroslar Belediyesi'nin; www.toroslar-bld.gov.tr web adresinden  duyurular bölümünü tıklayarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hem Toroslar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme hem de sağlıklı yaşam ve spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla farklı parkurlarda düzenledikleri doğa yürüyüşlerini, Avrupa Spor Haftası ve 27 Eylül Dünya Turizm Günü'nde de gerçekleştireceklerini söyledi.

Ayvagediği'nden Çandır Mahallesi'ne düzenleyecekleri doğa yürüyüşüne hemşehrilerini davet eden Başkan Yılmaz; "Doğal güzellikleri ve tarihi yapısıyla da ziyaretçilerin ilgi odağı olan yaylarımızda kültürel aktivitelerimizi ve organizasyonlarımızı daha da ön plana çıkaracağız. Bu kapsamda doğa yürüyüşlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizin kültürel değerlerini daha çok insanımızın görmesini ve tanımalarını istiyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ, DÜNYA TURİZM GÜNÜ'NÜ KUTLADI

27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turizmin en büyük sermayesinin doğal ve tarihi zenginlik ile kültürel değerler olduğunu belirterek; "Deniz, doğa, tarih ve kültürel miras anlamında Mersinimiz, mükemmel bir turizm potansiyeline sahip. Bu değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Alt Yapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı da olan Başkan Yılmaz; "Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına katkı sunan bir bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedef koyduğumuz bu çalışmalarımızla sevginin ve hoşgörünün kenti Mersinimiz, yerli ve yabancı misafirlerin en güzel günlerini geçireceği şehir olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA