20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Başkan Bozdoğan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli ve üyesi olan muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

 

Tarih : 26 Eylül 2020 Cumartesi 12:39   Okunma : 1540

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli ve üyesi olan muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

Belediye meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, muhtarların sorunlarını tek tek dinledi. İstek ve talepleri not alan Başkan Bozdoğan, çözülmeyi bekleyen sorunları birimlere iletti.

BU KENTİ AYAĞA KALDIRACAK PROJELERLE GELİYORUZ

Tarsus’a çok büyük katkılar sağlayacak önemli projeler ürettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, ilerde bu projeleri herkesin duyacağını söyledi.

Bozdoğan, ‘’Şehrimizin çehresini değiştirecek projeleri yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Kenti turizmden tarıma, sanayiden eğitim alanlarına kadar geliştirecek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yakın bir zamanda Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili alt yapı çalışmalarını tamamen bitirmiş olacaklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, bölgenin yaklaşık 15 bin kişiye iş kapısı olacağını ve kentte ticaret yapan insanların önünü açacağını belirtti.

Bozdoğan, ‘’Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus’a inanılmaz bir katkısı olacak. Böyle bir yer bizim kendi bünyemiz içerisinde, bizim olacak, kurulacak olan sanayi bölgesini hepimizin de sahiplenmesi gerekiyor. Gerçekten bu kentin önünü açacak tarımdan, turizmden sonra en büyük projedir’ şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, BAŞKAN, BOZDOĞAN, MUHTARLARLA, BİR ARAYA GELDİ, COVID-19, TARSUS ORGANİZE SANAYİ, BÖLGESİ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA