8 Haziran 2024 Cumartesi

14:51   TBMM`DE AKP VE CHP ARASıNDA "ET VURGUNU" TARTıŞMASı....    12:43   SILIFKE BELEDIYESPOR`DA İLKER AVCıBAY DÖNEMI    12:43   AYHAN BARUT`TAN HUBUBAT FIYATLARıNA TEPKI: "AÇıKLADıĞıNıZ BU FIYATı ALıP BAŞıNıZA ÇALıN"   12:41   CHP`LI 14 BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARıM VE ÜRETICI DESTEKLERI IÇIN BIR ARAYA GELDI. ERHAN ADEM: “ÇIFTÇILERIMIZIN REFAHıNı YÜKSELTECEK KAPSAMLı POLITIKALARı HAYATA GEÇIRECEĞIZ”   12:01   MEZITLI`DE KURBANLıK SATıŞ VE KURBAN KESIM YERLERI BELLI OLDU   11:02   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLıYOR   10:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN DENIZ DIBI TEMIZLIĞI   10:28   YKS MARATONU YARıN TYT SıNAVıYLA BAŞLıYOR... SAAT 10`DAN SONRA SıNAV BINALARıNA GIRIŞ YAPıLAMAYACAK   23:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA HUBUBAT FIYATı TEPKISI: "BU, ÜRETICININ ÖLÜM FERMANıDıR"   17:02   TÜRK ECZACıLARı BIRLIĞI VE 56 BÖLGE ECZACı ODASı BIR ARAYA GELDI...   15:53   LGBTİ+ AILELERINDEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A AÇıK MEKTUP   14:53   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN İKTIDARA ÇAĞRı   14:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ`NDE HEM ÇOCUKLARA HEM DE YAŞ ALMıŞLARA ÖZEL ETKINLIK DÜZENLEDI   14:12   DEM PARTI`LILER, TBMM`DEN İÇIŞLERI BAKANLıĞı`NA YÜRÜDÜ   12:12   DEM PARTI`DEN ERKEN SEÇIM ÇAĞRıSı...    11:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN DERE TEMIZLIĞI   11:12   ÖSYM`DEN YKS ADAYLARıNA UYARıLAR...   10:19   MERSIN`DE “ÇOCUK FUTBOL ŞENLIĞI” BAŞLADı   10:01   TCDD TAŞıMACıLıK A.Ş, AFGANISTAN`A INSANI YARDıM MALZEMELERININ NAKLIYESINI YAPACAK   09:24   MALATYA`DA 6 ŞUBAT DEPREMLERINDE YıKıLAN KıRÇUVAL OTELI DAVASı YARıN BAŞLıYOR... MILLI SPORCUNUN ANNESI ZELIHA AĞıRBAŞ: "AILELER OLARAK BIR AN ÖNCE ADALETIN SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Akdeniz Belediyesinden’nden Muhtarlara Tam Destek


Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarının elektrik, su, telefon ve internet faturalarının 400 TL’ye kadar kısmını karşılayacak.

 

Tarih : 28 Eylül 2020 Pazartesi 18:19   Okunma : 1175

Akdeniz Belediyesi; demokrasinin en önemli ayaklarından biri olan; vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören muhtarlara desteğini arttırarak devam ediyor. Nitekim Akdeniz Belediyesi tarafından, vatandaşların iş ve işlemlerini kolay ve hızlı yapabilmeleri için muhtarlara daha önce dizüstü bilgisayar hediye edilirken, ihtiyaç duyan muhtarlık binaları da ekipler tarafından
elden geçirip yenileniyor. Akdeniz Belediyesi, bu kez de muhtarların fatura giderlerinin bir bölümünü karşılamaları için destek
olacak. Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Ekim 2020 tarihinden itibaren, Akdeniz ilçe sınırları içerisinde hizmet veren 65 mahallenin muhtarının; su, elektrik, telefon ve internet faturalarının 400 TL’ye kadar olan kısmını belediye karşılayacak.

 

Başkan Gültak; “Muhtarlara desteğimiz devam edecek”
 

Muhtarların yanında olduklarını vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımızla iyi bir iletişim ve koordinasyon içerisinde olmaya özen gösterdik. Hafta sonu mutlaka muhtarlarımızı ziyaret ediyor, mahallerimizi birlikte gezerek, sorunları ve talepleri yerinde dinliyoruz.

Hizmet ve projelerimizi de muhtarlarımızla paylaşmaya özen gösteriyor, onların fikirlerini alıyoruz. Şimdiye dek onlarca muhtarlık binamızı yeniledik. Ekim ayından itibaren de muhtarlık binalarının elektrik, su, telefon ve internet faturalarının 400 liraya kadar olan miktarını karşılayacağız. Yetki, görev ve sorumluluğumuz gereği ve yasalar çerçevesinde muhtarlarımıza desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  muhtar, fatura, elektrik, su, internet, akdeniz, belediyesi, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA