26 Aralık 2025 Cuma

17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR  
 
     
   

Tarsus Belediyesi, bin adet çöp konteyneri aldı


Mersin’in Tarsus Belediyesi, ihale yoluyla bin adet çöp konteyneri satın aldı.

 

Tarih : 23 Ekim 2020 Cuma 05:14   Okunma : 3113

Mersin'in Tarsus Belediyesi, ihale yoluyla bin adet çöp konteyneri satın aldı. Daha sağlam, temiz ve kullanışlı olan çöp konteynerleri teslim alınmaya başlanırken, kentte ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilecek.

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordinesinde işlevini yitirmiş konteynerler ile değiştirilecek olan yeni çöp konteynerleri daha modern görünümleri ile vatandaşların kullanımına sunulacak.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Temizlik İşleri Müdürlüğündeki çalışmaları ve periyodik olarak belediyeye teslim edilen konteynerleri yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okay ve Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır'dan bilgiler alan Başkan Bozdoğan, tasarruf tedbirleri kapsamında atıl durumdaki çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarını yaparak yeniden kullanıma kazandıran personele de teşekkür etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün geri dönüşüm çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde işlevini yitirmiş atıl durumda olan çöp konteynerlerinin onarım ve bakım çalışmalarına bir süre önce başlanıldığını belirten Bozdoğan, çalışma sayesinde ilk etapta 200 adet çöp konteynerinin hizmete kazandırıldığını söyledi. Bozdoğan, “Yenileme çalışmasına atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edilecek. Tasarruf tedbirlerimiz kapsamında kaynak ustalarımız tarafından yapılan bu çalışma ile sağlamlaştırılan konteynerlerimiz, boyandıktan sonra üzerlerine logo ve çeşitli çevreci resimler basılarak hizmete kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu şekilde hem görüntü kirliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyor” dedi.

Temiz bir çevre ve yaşanılabilir kent oluşturma çabaları çerçevesinde atıl durumumda olan çöp konteynerlerinin tamamını onarıp bakımları yaparak, daha sağlam, daha temiz ve daha güzel görünüşle vatandaşların kullanımına sunmak adına yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Bozdoğan, “Yine Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde yürütülen çalışma ile çürüyen çöp konteynerlerinin sağlam bölümleri plakalar halinde kesilmek suretiyle çöp kovalarına ve oturma gruplarına dönüştürülüyor” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, TARSUS, BELEDİYESİ, COVID-19, BİN, ADET, ÇÖP, KONTEYNERİ, ALDI, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA