28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

DEVA Partisi güçlendikçe, iktidar panikliyor


İktidar partisinin devlet olanaklarını kullanarak DEVA Partisi’nin engellemeye çalıştığını ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, “İktidar partisi ve onun küçük ortağı bizimle uğraşacağına ülkenin bozulan ülke ekonomisini düzeltmek için uğraşsın. Enerjisini buna harcasın. Vatandaşlar artık ‘Ekmek bulamıyoruz’ ‘Evlatlarımıza eğitim için gerekli materyalleri alamıyoruz’ diye serzenişte bulunuyor. İktidar bunları çözeceğine bizi engellemekle meşgul. Bunları halkımızın takdirine bırakıyoruz. Her türlü engellemelere rağmen partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Bunu gören iktidar partisi de haliyle panikliyor” dedi.

 

Tarih : 27 Ekim 2020 Salı 07:06   Okunma : 2062

 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Artı TV’de Nazım Alpman ile ‘Gün Başlıyor’ programına katılarak gündemi değerlendirdi.  İktidar partisinin devlet olanaklarını kullanarak DEVA Partisi’nin engellemeye çalıştığını ifade eden Babaoğlan, “Malatya’da bizden bir gün sonra iktidar partisinin kongresi vardı. Bizim Malatya’da kongre yapacağımız günler öncesinden belliydi. İlgili arkadaşlar da belediye ile anlaşıp kongre duyurusu için billboardlara ilan verdiler. Oraları kiraladık. Kontratımız olmasına rağmen AK Parti kongre yapacağı gerekçesiyle ilanlarımız kaldırıldı. Yine Genel Başkanımız Ali Babacan  Malatya’nın kalbi sayılacak caddede esnaf gezisi yaparken iktidar partisine ait araçlar kendi kongrelerinin duyurusunu yaparak genel başkanımızın sesini kısmaya çalıştılar. Bunları kamuoyunun ve halkımızın takdirine bırakıyoruz. Her türlü engellemelere rağmen partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Bunu gören iktidar partisi de haliyle panikliyor. Partimizi kurmamızın üzerinden 7.5 ay geçti ve biz bu süre zarfında çok çalıştık. 77 tane İl Başkanı ve 380’in üzerinde ilçe başkanı atadık. 9. İl kongremizi Malatya’da gerçekleştirdik. Cumartesi günü Malatya’daydık. Salı günü Edirne, hafta sonu da Gaziantep ve Şanlıurfa’da olacağız. Böylelikle bu hafta sonuna kadar 12 il kongremizi tamamlaşmış olacağız. Partimize ciddi anlamda teveccüh ve ilgi var. Kongrelerimizi gerçekleştirdiğimiz şehirlerde inanılmaz bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Yüzlerce araçlık konvoylarla karşılanıyoruz. Çok büyük kalabalıklarla kongre yapma imkanımız oluyor. Şehrin sokak ve caddelerine Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a çok büyük bir ilgi var. Çünkü vatandaşlarımız dertlerinin ve sorunlarının çaresinin DEVA Partisi ve Ali Babacan olduğunu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

 “VATANDAŞIN EVİNDE TENCERE KAYNAMIYOR”

Partinin Halkla İlişkiler Başkanı olması nedeniyle sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduğuna dikkat çeken Babaoğlan, “Vatandaşlarımızın en büyük talebi ve şikayeti ekonomi, özgürlükler ve adalet üzerine. Vatandaşlar artık ‘Ekmek bulamıyoruz’ ‘Evlatlarımıza eğitim için gerekli materyalleri alamıyoruz’ diye serzenişte bulunuyor. Konu ekmek olunca söylenecek söz de bulunamıyor. Bu ülkenin yüzde 40’ı asgari ücretle geçiniyor. Şuan ülkede uzaktan eğitim var. Uzaktan eğitimden de faydalanmak için tablet ya da bilgisayar lazım. Asgari ücretle çalışan bir baba evladına 2 bin TL’lik tableti nasıl alacak? Tüm bunları hiçbir siyasi sloganla kapatamazsınız. İnsanların evinde tencere kaynamıyor. Siz istediğiniz kadar gittiğiniz kentleri billboard ve afişlerle donatın ama vatandaşların dertlerine derman olamadıktan sonra bu neye yarar? Siz 2 saat sonra o kentten ayrılıp gideceksiniz ve o insanlar yine ekonomik sorunlarla baş başa kalmaya devam edecek. Kış geliyor bu insanların ekonomisine bir de ısınma külfeti binecek. Vatandaşlar da bunun farkında ve siyasi iktidardan umudunu yitirmiş durumda. İktidar partisi ve onun küçük ortağı bizimle uğraşacağına ülkenin bozulan ülke ekonomisini düzeltmek için uğraşsın. Enerjisini buna harcasın” dedi.

“SİYASİ FOSİLLERİN KİMLER OLDUĞUNU HALKIMIZ BİLİYOR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Siyasi fosil’ eleştirisine de yanıt veren Babaoğlan, “Ülkeyi ekonomik krize sokan iktidar ve onun küçük ortağı bizimle uğraşacağına sorunları çözmeye odaklansın. DEVA Partisi bir halk hareketidir. Halkın beklenti ve talebiyle kurulmuş bir siyasi partidir. Siyasi fosillerin kimler olduğunu halkımız biliyor. DEVA Partisi’nin sahiplenen kesimin büyük kısmı gençler ve kadınlardan oluşuyor. Bugün bir tweet atmak ya da atılan bir tweeti beğenmeye paylaşmaya korkan 18-20 yaşlarındaki gençler de bu cendereden kurtuluş yolunun Ali Babacan ve DEVA Partisi’nden geçtiğini görüyor ve biliyor. Bizim yaydığımız mesajları en çok dinleyen ve bunu paylaşan gençler iken iktidarın küçük ortağının bize ‘Siyasi Fosil’ demesinin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Kaldı ki Türkiye’de siyasi fosillerin kimler olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Sokağa çıktığımız da bunu çok net görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, DEVA, PARTİSİ, İKTİDAR, PANİKLİYOR, ALİ, BABACAN, COVID-19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA