19 Mart 2024 Salı

10:33   SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ   10:31   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN’DAN ÇİRKİN SÖYLEMLERE KINAMA   09:56   TÜRKİYE YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK. BİR MİLYON 32 BİN 610 GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK   09:22   TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ   01:45   ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİNİN GENÇ ADAYLARIYLA BULUŞTU   01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:40   BAŞKAN GÜLTAK,31 MART’TA BU HALK SİZE ‘ARTIK YETER’ DİYECEK   17:14   İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, DEPREMDE 43 KİŞİYE MEZAR OLAN SAİDBEY SİTESİ İLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORUNU AÇIKLADI   17:14   BALIKESİR`DE SEYİT ONBAŞI`NIN ANIT MEZARI BAŞINDAKİ 18 MART ANMASINDA AKP`LİLER CHP`LİLERE SALDIRDI, JANDARMA MÜDAHALE ETTİ   16:38   İMAMOĞLU: “MECZUP BİR DİL ÇIKIP ATAMIZA HAKARET EDEBİLİYOR. BİR SAVCININ DAHİ SORUŞTURMA AÇMAMASINI KINIYORUM”   16:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN LİMAN YOLU TRAFİĞE AÇILDI   15:56   FATİH CAMİ ÇEVRESİNDEKİ KEDİLERİ TOPLAYIP İZMİT`TEKİ İŞYERİNDE ÖLDÜREN SANIĞA HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ   15:37   ALİ BABACAN İFTAR SOFRASINDA RAMAZAN PAKETİ HESABI YAPTI  
 
     
   

Toroslar’ın Bocce Ve Tenis Turnuvasında Coşkulu Final


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını sportif etkinliklerle renklendiren Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet coşkusunu tenis kortlarında ve bocce sahasında da yaşattı.

 

Tarih : 30 Ekim 2020 Cuma 06:37   Okunma : 1252

Toroslar Belediyesi'nin, Cumhuriyetin ilan edilişinin 97'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Kupası Bocce Petank Turnuvası ile Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nda ödüller sahiplerini buldu.

Toroslar'a Yeni Bocce Petank Sahası

Mersin Gençlik ve Spor İl  Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen ve 128 sporcunun katıldığı Bocce Petank Turnuvasının final müsabakaları, Güneykent Mahallesi'nde bulunan Belediyenin Anafartalar Spor Kompleksi'ndeki Bocce Petank Sahasında yapıldı.

Sporun her branşında olduğu gibi Bocce’yi de geniş kitlelere yayma hedefinde olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından ilçeye kazandırılan yeni Bocce Petank Sahası, bu turnuvayla ilk sporcularını ağırladı.

Sporcular, Pandemi Kuralları Çerçevesinde Centilmence Yarıştı

Yıldızlar, Erkekler ve Kadınlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen turnuvanın final müsabakalarının ardından ödül töreni düzenlendi. Yıldızlar kategorisinde; Kamil Yalçın ve Yasin Uçankuş, Kadınlar kategorisinde; Gülhan Toklucu ve Sinem Karakavuk, Erkekler kategorisinde ise Abdullah Kaplan ve Serhat Bilmez birinci oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Adnan Baş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından verildi.

Tenis Turnuvası, 7'den 70'e Yoğun İlgi Gördü

Toroslar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası da Mersin genelinden 75 sporcunun katılımıyla coşkulu geçti.

7'den 70'e yoğun ilgi gören turnuvanın final müsabakaları ve ödül töreni Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde yapıldı.

8 farklı kategoride gerçekleşen turnuvada dereceye giren yarışmacılara ödülleri Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Adnan Baş, Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından verildi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA