5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

CHP Mersin İl Başkanı Özyiğit’ten bayram mesajı:


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit,hakça paylaşım anlamına gelen Ramazan ayında, Türkiye’de ‘adalet yürüyüşü’ gerçekleştiğini belirterek, yaşanan yoksulluklara karşı kurulan saray sofralarını; “Ortada bir adaletsizlik var” sözleriyle yorumladı.

 

Tarih : 25 Haziran 2017 Pazar 11:10   Okunma : 1353

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Ramazan Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan özyiğit mesajında:

İslam dünyasının kutsal saydığı Ramazan ayının Türkiye’de adalet arayışına sahne olduğunu anımsatan Özyiğit, “Ramazan, bolluk, bereket demek. Ramazan hakça paylaşım demek. Ama bugün ülkemizde vatandaşlarımız, adalet için sokaklarda. KHK ile işlerini için açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, bugün cezaevinde. Durumları her geçen gün kötüye gidiyor. Ama ülkeyi yönetenler kulaklarını tıkamışlar. Yüzlerce gazeteci cezaevlerinde. İnsanlar açken, işsizken, yoklukla mücadele ederken, iktidar ve yandaşları saray sofralarında iftar açıyor. Ortada bir adaletsizlik var” dedi.

Adaletin olduğu, bayramların bayram ruhuna uygun kutlanabildiği bir Türkiye özlemini dile getiren Özyiğit, “Bayram, huzur demektir, bayram, birliktelik demektir, bayram kardeşlik demektir. Her şeye rağmen, milletimizin ve İslam aleminin Bayramı bayram havasında yaşamasını diliyor, Ramazan Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  chp, abdullah özyiğit, ramazan bayramı, adalet.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA