19 Aralık 2025 Cuma

17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK  
 
     
   

Trafik Ve Yaya Güvenliği İçin Mersin Büyükşehir’den Kapsamlı Faaliyet


Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, trafik akışının düzenli olması ve şeritlerin belirgin hale gelmesi için yol şerit çizgileri çizerken, il genelinde belirlenen okulların önüne yaya geçidi çizgi çalışmalarına da devam ediyor. Tarsus ve Çamlıyayla’da okul önlerine ve yaya geçişinin yoğun olduğu kavşaklara yaya geçidi çizgileri çizildi. Çamlıyayla’da 10, Tarsus’ta ise 91 okul geçidi veyaya geçidinde düzenleme yapan ekipler, 430 adet tabansız delinatör montajı, 750 adet levha ve 560 adet de omega direk montajı gerçekleştirdi.

 

Tarih : 23 Kasım 2020 Pazartesi 13:59   Okunma : 2004

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu’nun öncülüğündekentte trafik ve yaya güvenliğinin maksimum düzeyde sağlanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yıpranan ve silinen yol çizgilerinin belirgin hale gelmesi için Büyükşehir ekipleri, cadde ve sokaklarda kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor.

“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla “Yaya Önceliği Yılı” ilan edilen 2019’dan bu yana, yaya ve trafik güvenliğine öncelik veren Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerin yanı sıra diğer ilçelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Tarsus’un onlarca noktasında çalışma gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tarsus merkez ve birçok bağlı mahalle yolunda termoplastik ve sarı renkteki soğuk yol çizgisi ile trafik akışının güvenli şekilde sağlanabilmesi adına çizim gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında yaya geçidi çizgileri çift komponent boya ile yapılıyor. Boyası tamamlanan çizgilerin üstüne belirginleştirmek için cam tozu serpiliyor. Bu sayede çizgiler hem gece, hem de gündüz dikkat çeken bir görünüme kavuşuyor. Bu sayede sürücülerin güvenli sürüş yapmaları sağlanıyor.

Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi, Kasım Ekenler Bulvarı, Mavi Bulvar, Gazi Paşa Bulvarı, Atatürk Caddesi, Ali Menteşoğlu Caddesi, Adana Caddesi gibi merkez yollar başta olmak üzere Tarsus’ta onlarca bulvar ve caddede yaklaşık 30 kilometre yol çizimi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Tarsus ve Çamlıyayla’da toplam 62 okul önünde bulunan yay geçidinde çift kompenantlı yaya geçidi çizimi çalışması uyguladı.

Çamlıyayla’da 10, Tarsus’ta ise 91 okul geçidi ve yaya geçidinde düzenleme çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, 430 adet tabansız delinatör montajı, 750 adet levha ve 560 adet de omega direk montajı gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, TRAFİK VE YAYA, GÜVENLİĞİ İÇİN, MERSİN, BÜYÜKŞEHİRDEN, KAPSAMLI FAALİYET, ÇNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN, YAYA ÖNCELİĞİ YILI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA