19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Meski, Tömük Ve Arpaçbahşiş Mahallelerine 65,5 Kilometre İçmesuyu Hattı Kazandırıyor


Kentin nüfus artış oranını göz önünde bulundurarak altyapı güçlendirme ve genişletme çalışmalarına devam eden MESKİ Genel Müdürlüğü, Erdemli İlçesi Tömük ve Arpaçbahşiş Mahallelerine 65,5 kilometre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandıracak. Eskiyen ve su kaybına neden olan hattın yerine döşenecek yeni ve dayanıklı içmesuyu hattı imalatı ile bölge halkı içmesuyu sorunu yaşamayacak.

 

Tarih : 26 Kasım 2020 Perşembe 14:54   Okunma : 1041

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, içmesuyu şebeke yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında Erdemli İlçesi Tömük ve Arpaçbahşiş Mahallelerinde çalışmalara başladı.

Tömük ve Arpaçbahşiş Mahalleleri, dayanıklı içmesuyu hattına kavuşuyor

Erdemli İlçesi Tömük- Arpaçbahşiş Mahallelerinde başlatılan MESKİ çalışmaları sonucunda, bölgeye 65 bin 490 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandırılacak. Yapılacak içmesuyu şebeke rehabilitasyonu ile mahalle sakinlerine ulaşacak kaliteli içmesuyu hattı, bölgeye uzun yıllar boyunca hizmet edecek.

MESKİ’nin yatırım tutarı 13 milyon 307 bin lira olan yapım işi kapsamında, toplam 65 bin 490 metre içmesuyu şebeke imalatı ile 10 adet vana odası, 10 adet tahliye odası, 25 metre dere geçişi, 30 metre askıda köprü geçişi, 115 metre karayolu altından yatay delgi metodu ile geçiş ve 800 adet abone bağlantısı yapılacak. 2021 yılı sonunda tamamlanması öngörülen imalatların ardından Tömük ve Arpaçbahşiş Mahallelerinin içmesuyu sorununa son verilecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün konuyla ilgili açılamasında, “Hazırlanan yatırım programları doğrultusunda içmesuyu şebeke hatlarının yenilenmesi için proje çalışmaları tüm hızıyla sürdürülmektedir. Tömük ve Arpaçbahşiş Mahallelerinde, ekonomik ömrünü tamamlayan içmesuyu boru hatlarını yenileme çalışmaları başlatılmıştır. Vatandaşlara içmesuyu hizmeti vermek için başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir” denildi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, MESKİ, BAŞKAN, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA