11 Aralık 2025 Perşembe

16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”  
 
     
   

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı


Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 16:13   Okunma : 2026

Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı.

Vatandaşlarını korona virüsünün olumsuz etkisinden korumak amacıyla belediye meclis üyesi Hamide Oylumlu’nun refakatinde başlatılan uygulama ile belediye ödeme birimlerine gidemeyen ve internet üzerinden ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar, kolay ödeme aracı ile tüm işlemlerini gerçekleştirebildi.  Uygulama, Belediye tarafından görevlendirilen yetkili personel tarafından oluşan talep üzerine hizmet verdi.  Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar pos cihazı ile de kolaylıkla işlemlerini yapabildi.

UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Şoray1, Koytur2, Vivaldi, Samanyolu, Luna sitelerinde hizmet vermeye başlayan ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşların büyük beğenisini topladı. Çevrede bulunan sitelerden de yoğun ilgi gören uygulama ile çok sayıda vatandaş evinin önünde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirdi. Uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Belediyeye gitmeden evimizin önünde işlemlerimizi hallediyoruz. Başkanımıza bize bu kolaylığı sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.

‘İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ’

Hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her hizmetimizi planlarken, halkımızın gereksinimlerini ve mutlu olmasını gözetiyoruz. Vatandaşımızın Mezitli’de yaşamaktan mutlu olmasını isteyerek, ihtiyaca göre hizmet üretiyoruz. Korona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hizmet verecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Hizmet sadece aracın bulunduğu site halkına değil, aracın bulunduğu bölgeye giden tüm Mezitli halkı bu hizmetten yararlanabildiler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİBELEDİYESİ, BAŞKAN, TARHAN, EVİNDEN, ÇIKAMAYANA, KAPIDA, KOLAY, ÖDEME, İMKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA