5 Ocak 2026 Pazartesi

10:05   “MERSIN’DE MATEMATIĞIN KALBI: ARATOS MATEMATIK EVI 6 BIN ÖĞRENCIYE İLHAM OLDU”   13:45   MESKİ FUTBOL TAKıMı 3 OCAK KURTULUŞ KUPASı’NDA ŞAMPIYON   13:23   “BAŞARıR’DAN BURSA’YA DESTEK ZIYARETI   13:03   “ADANA’NıN KURTULUŞUNUN 104. YıLı: BAŞKAN ALTıOK’TAN BIRLIK VE İLHAM MESAJı”   10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR  
 
     
   

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı


Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 16:13   Okunma : 2045

Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı.

Vatandaşlarını korona virüsünün olumsuz etkisinden korumak amacıyla belediye meclis üyesi Hamide Oylumlu’nun refakatinde başlatılan uygulama ile belediye ödeme birimlerine gidemeyen ve internet üzerinden ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar, kolay ödeme aracı ile tüm işlemlerini gerçekleştirebildi.  Uygulama, Belediye tarafından görevlendirilen yetkili personel tarafından oluşan talep üzerine hizmet verdi.  Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar pos cihazı ile de kolaylıkla işlemlerini yapabildi.

UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Şoray1, Koytur2, Vivaldi, Samanyolu, Luna sitelerinde hizmet vermeye başlayan ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşların büyük beğenisini topladı. Çevrede bulunan sitelerden de yoğun ilgi gören uygulama ile çok sayıda vatandaş evinin önünde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirdi. Uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Belediyeye gitmeden evimizin önünde işlemlerimizi hallediyoruz. Başkanımıza bize bu kolaylığı sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.

‘İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ’

Hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her hizmetimizi planlarken, halkımızın gereksinimlerini ve mutlu olmasını gözetiyoruz. Vatandaşımızın Mezitli’de yaşamaktan mutlu olmasını isteyerek, ihtiyaca göre hizmet üretiyoruz. Korona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hizmet verecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Hizmet sadece aracın bulunduğu site halkına değil, aracın bulunduğu bölgeye giden tüm Mezitli halkı bu hizmetten yararlanabildiler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİBELEDİYESİ, BAŞKAN, TARHAN, EVİNDEN, ÇIKAMAYANA, KAPIDA, KOLAY, ÖDEME, İMKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA