12 Haziran 2024 Çarşamba

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

ÇUKUROVA BASKETBOL, GÖZÜNÜ EUROCUP’A ÇEVİRDİ


Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan ve Bitci Kadınlar Türkiye Kupası’nı kaldırmayı başaran Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde Başantrenör Aziz Akkaya, "Bu ilk kupamız oldu. Önümüzde EuroCup var. Onu da almak istiyoruz" dedi.

 

Tarih : 27 Mart 2022 Pazar 14:20   Okunma : 859

Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan ve Bitci Kadınlar Türkiye Kupası'nı kaldırmayı başaran Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Başantrenör Aziz Akkaya, "Bu ilk kupamız oldu. Önümüzde EuroCup var. Onu da almak istiyoruz" dedi. 

Mersin'de düzenlenen Bitci Kadınlar Türkiye Kupası 8'li finalinde mutlu sona ulaşan taraf Çukurova Basketbol oldu. Dün oynanan final karşılaşmasında Fenerbahçe Safiport'u 58-71 mağlup eden Mersin ekibi, baştan sona üstün oynadığı maçın ardından tarihinin ilk kupasını müzesine götürdü. Büyük sevinç yaşayan Çukurova Basketbol'da koç Aziz Akkaya ile basketbolcular, kupanın yayıncı kuruluşu TİVİBU Spor'a verdikleri röportajda, 5-7 Nisan tarihleri arasında Fransa'nın Bourges kentinde oynanacak olan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) dörtlü finalinde de mutlu sona ulaşmayı istediklerini söyledi. 

"EUROCUP'I DA ALMAK İSTİYORUZ"

Sözlerine kendisini destekleyen herkese teşekkür ederek başlayan Akkaya, "Aileme çok teşekkür ediyorum. Antrenörlüğü bırakmaya karar vermiştim ama ailem bana destek oldu. Başkanımız Serdar Çevirgen'e bana inandığı ve beni buraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Çok rahat kazandığımız bir maç oldu. Takımımı tebrik ediyorum. İnanılmaz oynadılar. Bu ilk kupamız oldu. Önümüzde EuroCup var. Onu da almak istiyoruz. Mersin halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki amacımız 2 kupayı da alıp kadın basketbolunu mümkün olduğu kadar yukarıya çıkarmak" diye konuştu. 

Takım kaptanı Esra Ural Topuz ise "Sahada daha iyi oynayan bizdik. Bunu başardığımız, kentimize ve kulübümüze bu şampiyonluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Sırada Avrupa Kupası var. İnşallah Fransa'dan da mutlu döneceğiz" ifadesini kullandı. 

"BAŞINDAN BERİ İNANDIK"

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Temi Fagbenle de şampiyonluğun sürpriz olmadığının altını çizerek, "Kazanmamız sürpriz değildi çünkü kendimize başından beri inandık. Yapmamız gerekene odaklandık ve her şeyi takım olarak yaptık. Ne yaptıysam takım arkadaşlarım sayesinde yaptım. Arkadaşlarıma şükran duyuyorum. Umuyorum ki EuroCup'ı şehrimize getireceğiz" şeklinde konuştu.

Çukurova Basketbol, Herbalife Nutrution Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Salı günü 17.00'de OGM Ormanspor'u ağırlayacak. Ardından İstanbul'a gidecek olan ÇBK, bu kez de ligin 24'üncü haftasında, 1 Nisan Cuma günü saat 17.00'de Beşiktaş'ın konuğu olacak. Turuncu-lacivertliler daha sonra EuroCup dörtlü finaline hazırlanacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA