12 Haziran 2024 Çarşamba

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

DEPREMDE ÇINARLARIMI KAYBETTİM LÖSEMİ YÜZÜNDEN TOHUMUMU KAYBEDEMEM


Depremde Annesi ve Kız Kardeşini Kaybetti Şimdi Kızı Lösemi ile Savaşıyor

 

Tarih : 17 Nisan 2022 Pazar 08:30   Okunma : 1039

“Sizin kızınız hiç ateşler içinde yandı mı?  Sizin o güzel kızınızın okşamaya kıyamadığınız saçları ellerinize kaldı mı ya da neşe içinde oyunlar oynayışını gördüğünüz çocuğunuz yataktan kalkamaz oldu mu?”

Bu sorular 4 yaşındaki Lösemi tanısı almış Deniz’in annesi Tuğba Anneye ait. Gölcük depreminde anne ve kız kardeşini kaybederek enkazdan çıkan Tuğba Anne, biricik yavrusu Deniz için mücadelesine LÖSEV’le devam ediyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın hastanesi LÖSANTE kahramanlarından biri de 4 yaşındaki Deniz İnci. Bir sabah kreş öğretmeni Deniz İnci’nin halsizlik belirtilerini fark ettikten sonra yapılan tetkikler neticesinde Lösemi olduğu öğrenildi. LÖSANTE’nin 5. Katında 23 Ekim 2021’de tedavisi başlayan İnci’nin yolculuğu ile Tuğba Annenin Gözyaşları ve isyanı yerini çaba ve umuda bıraktı.

Depremde Annesi ve Kız Kardeşini Kaybetti Şimdi Kızı Lösemi ile Savaşıyor

Tuğba Anne 17 Ağustos 1999’da Gölcük depreminde yaşanabilecek en büyük acılardan birini yaşadı. Yaralı olarak kurtuldu enkazdan. Fakat deprem yüzünden ‘çınarlarım’ dediği annesi ve kız kardeşini toprağa verdi. “Ben o depremde çınarlarımı kaybettim. Annem ve kız kardeşimi toprağın altında bıraktım. Şimdi kök salmışken köklerimi de tohumumu da kaybedemem. Kızımı da bu hastalığa bırakmak istemiyorum,” sözleriyle acısını paylaşan Tuğba Anne en güzel yarınlar için minik İnci ile mücadelesine LÖSANTE Hastanesi’nde devam ediyor.

Minik Deniz İnci ve Tuğba Annenin hikâyesi onlarca hikâyelerden sadece biri. Her gün yüzlerce çocuk ve ailesi acıyla birlikte umudu da kucaklıyorlar. Siz de bu Ramazanda “Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek fitre, fidye ve zekât bağışlarınızla bir çocuğun umuduna ortak olabilir koli bağışı yaparak ailelerin sofralarını şenlendirebilirsiniz. Tüm bağış seçeneklerine www.losev.org.tr  adresinden ulaşılabilir.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA