13 Haziran 2024 Perşembe

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

NAZLIAKA: “HALKIMIZA SESLENECEĞİZ. ‘31 MART`TA BAHARI GETİRDİĞİMİZ ANKARA`MIZI, GENEL SEÇİMLERDEN SONRA DEMOKRASİNİN KALBİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORSANIZ, BİZE KATILIN` DİYECEĞİZ”


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Ankara`nın tüm ilçelerinde saha çalışmasına başlamadan önce CHP Genel Merkezi`nde; “Halkımıza sesleneceğiz. ‘31 Mart`ta baharı getirdiğimiz Ankara`mızı, genel seçimlerden sonra demokrasinin kalbi haline getirmek istiyorsanız, bize katılın` diyeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 3 Temmuz 2022 Pazar 10:52   Okunma : 722

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka; CHP milletvekilleri, Parti Meclisi ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Ankara`nın 25 ilçesinde saha çalışmasına başlamadan önce CHP Genel Merkezi`nde; “Halkımıza sesleneceğiz. ‘31 Mart`ta baharı getirdiğimiz Ankara`mızı, genel seçimlerden sonra demokrasinin kalbi haline getirmek istiyorsanız, bize katılın` diyeceğiz” açıklamasını yaptı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, milletvekilleri, Parti Meclisi ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri; bugün Ankara`nın 25 ilçesinde saha çalışması yapacak. 12 ayrı araçla yola çıkan CHP heyeti, çalışma öncesinde CHP Genel Merkezi önünde bir araya geldi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, şunları söyledi:

CHP`liler olarak her geçen gün örgütlü gücümüze güç katıyoruz. Diyoruz ki, örgütümüzdeki arkadaşlarımıza, ‘Sabah çıktığınız rozetle akşam eve dönmeyin, o rozeti mutlaka ama mutlaka yeni bir üyeye takmış olun.` Bugün bir yandan üye çalışması yürüteceğiz, diğer taraftan tüm ilçelerde halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve partimizin çözüm önerilerini sunacağız.

Halkımıza sesleneceğiz. ‘Önümüzdeki seçimlerde sarayın iktidarı yerine halkın iktidarını kurmak istiyorsanız bize katılın` diyeceğiz. ‘Torpillilerin saltanatı yerine liyakatlı kadroların görevlendirildiği bir Türkiye istiyorsanız, bize katılın` diyeceğiz. Ve en önemlisi, ‘31 Mart`ta baharı getirdiğimiz Ankara`mızı, genel seçimlerden sonra demokrasinin kalbi haline getirmek istiyorsanız, bize katılın` diyeceğiz.

Ankara`mız; yasamanın, yürütmenin, yargının merkezidir. Ancak Cumhuriyet`imiz her geçen gün demokrasiden uzaklaştırılmakta. İşte o yüzden ilk seçimlerde Cumhuriyet`imizi yeniden demokrasi ile taçlandırarak, başkentimizden başlayan ve Kurtuluş Savaşı döneminde de bu sürece imza atmış olan Ankara`mızdaki örgütlü gücümüzde, inanıyoruz ki ülkemizin kaderini bizler değiştireceğiz.”

CHP heyeti açıklamamın ardından, Ankara`nın ilçelerine doğru harekete geçti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, KADIN, KOLLARI, GENEL, BAŞKANI, AYLİNNAZLIAKA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA