3 Haziran 2024 Pazartesi

17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU  
 
     
   

KİLİKYA ULTRA MARATONU FUARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ‘Kilikya Ultra Maratonu’ fuarı başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen Kilikya Ultra Maratonu öncesinde yapılan fuarda; yarış kiti dağıtımı, spor etkinlikleri, dans gösterileri ve konserler gerçekleşiyor.

 

Tarih : 24 Eylül 2022 Cumartesi 22:05   Okunma : 519

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ‘Kilikya Ultra Maratonu’ fuarı başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen Kilikya Ultra Maratonu öncesinde yapılan fuarda; yarış kiti dağıtımı, spor etkinlikleri, dans gösterileri ve konserler gerçekleşiyor.

Fuarın ilk günü kültürel ve sanatsal etkinliklerle renklendi

Fuarın ilk günü, yarış kiti dağıtımı ile başladı ve Kızkalesi manzarası eşliğinde, Loca The Band’in verdiği mini konserle sürdü. Hem sporcuların, hem de bölge halkının katıldığı fuar DJ performansı ile sona erdi.

Fuar alanında düzenlenen konser ve DJ performansı, yerli ve yabancı turistlere eğlenceli saatler yaşattı. Maraton fuarında düzenlenen konseri izlemeye gelen Ayşe Kaya,“Konser çok güzel. Konser olduğunu biliyordum, sayfadan takip ediyordum, ama bu kadar saat durmam tesadüf oldu. Güzel bir konser, çok eğleniyoruz” diye konuştu.

Kızkalesi’nde işletmeci olduğunu söyleyen Eltaf Önürdeş Doğusan, bu tür etkinliklerin yerli ve yabancı misafirler için önemli olduğuna değinerek, “Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Uzun zamandır izlediğimiz en güzel konserlerden bir tanesi. Bu tarz etkinlikler turizm açısından çok önemli. İnsanlar buranın kumsalına geliyorlar, ama buradaki etkinlikler de biz işletmeciler olarak çok önemli oluyor” diye belirtti.

Kızkalesi’ne tatile gelen Fatin  Şeyhmustafa ise, “Konser çok harika. Bu etkinlik harika bir şey. Herkese hitap ediyor. Helal olsun size bravo” ifadelerini kullandı.

Heyecan dolu 5 farklı kategori

25 Eylül’de 5 farklı kategoride gerçekleşecek maratonda tarih, doğa ve spor bir araya gelecek, yerli ve yabancı katılımcılar Mersin’in doğal güzellikleri arasında tarihe koşacak. 500 sporcunun kayıt yaptırdığı maratonda 7 kilometre Korykos Parkuru, 15 kilometre Elaiussa Sebaste Parkuru, 33 kilometre Kızkalesi Parkuru, 33 kilometre Kızkalesi Parkuru Takım ve 54 kilometre Kilikya Ultra Maratonu parkurları koşulacak.

Kilikya Ultra Maratonu’na hazır olduğunu söyleyen ve yarış çipini alan Özbekistanlı Shokirjon Faizulloev, “Parkuru 54 kilometre olarak seçtim. Parkurları sosyal medyadan inceledim. Son paylaşımda gördüğüm kadarıyla çok eğlenceli olacak bence. Gençlerin spora çekilmesi, arkadaşların birbirine daha yakın olması için önemli bir maraton. Turizm açısından da Mersin’i herkes tanımış olur” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA