28 Mayıs 2024 Salı

01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı  
 
     
   

KARADUVAR SAHİLİ YENİDEN HAYAT BULUYOR


Akdeniz Belediyesi’nin, Karaduvar Mahallesi’nde denizin hemen kenarında vatandaşlara kazandırdığı; meydanı, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bittiğinde 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmaları sürüyor. Sahil boyuna yapılan parkta ekipler, son olarak çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajını gerçekleştirdi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 19:42   Okunma : 557

Akdeniz Belediyesi’nin, Karaduvar Mahallesi’nde denizin hemen kenarında vatandaşlara kazandırdığı; meydanı, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bittiğinde 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmaları sürüyor. Sahil boyuna yapılan parkta ekipler, son olarak çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajını gerçekleştirdi.

Sahil kenarında ikinci etap yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz Belediyesi’nin son olarak 3’üncüsünü organize ettiği “Geleneksel Balık Festivali” sayesinde adını tüm Türkiye’nin bildiği Karaduvar Mahallesi sahilinde başlattığı 2’nci etap yenileme çalışması sürüyor. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde çalışma yaptığı, yaklaşık 18 dönüm alan üzerinde alana sahip bölgede, bin metrekare genişliğinde bir meydan, 4 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu ile vatandaşlar için sahile giriş yeri yapıldı. Çalışmalar bittiğinde Karaduvar sakinleri, toplamda 21 dönümü aşan bir yeşil alana sahip olacak.

Kamelya ve banklardan sonra spor ve oyun grupları da yerleştirildi

Deniz kenarında piknik yapmak isteyen mahalle sakinleri ve diğer mahallelerden gelen vatandaşlar için de sahile kamelya ve banklar konuldu. Ekiplerin aralıksız süren çalışmaları kapsamında park alanına son olarak birçok oyun grubu ile spor aletleri yerleştirilip montajı yapıldı. Oyun gruplarını gören küçük çocuklar, gönüllerince eğlenirken; Karaduvar sakinleri, mahallenin çehresini değiştirecek hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirip Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve ekiplere teşekkür etti.

“Vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz”

Çalışmaların aralıksız sürdüğü sahilde, geçen günlerde inceleme yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, daha önce atıl vaziyette olan alanı Milli Emlak’tan kiralayıp Akdeniz’e yeniden kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Bir tarafımız deniz, diğer tarafımız park ve yeşil alan. Başta Karaduvarlılar olmak üzere Akdenizli vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Parkımızın, Adnan Menderes Bulvarı’na alternatif bir yer olacağına da inanıyorum. Tabi sadece Karaduvarlıların değil, tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebilecekleri, balık avlayıp piknik yapabilecekleri bir yeşil alanı ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandıracağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA