28 Mayıs 2024 Salı

12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı   21:04   FLAŞ... GALATASARAY, 2023-2024 TRENDYOL SÜPER LIG`DE ŞAMPIYON OLDU   21:04   ŞAMPIYON GALATASARAY SÜPER LIG`DE 24. KUPASıNı KAZANDı   20:20   CHP MYK TOPLANTıSı SONA ERDI   19:56   FLAŞ... FENERBAHÇE BEKO, EURO LEAGUE 4`LÜ FINALDE DÖRDÜNCÜ OLDU  
 
     
   

Dr. Haluk Bozdoğan’dan Tarsus Gezisi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ı büyük bir kalabalık karşıladı. Parti Meclisinde adının onaylanmasıyla birlikte çalışmalara başlamak üzere Tarsus’a gelen Dr. Haluk Bozdoğan’ı Otoban Batı Gişelerinde yaklaşık 300 araç karşıladı. CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in de bulunduğu kalabalık daha sonra kortej halinde şehir turu yaparak İlçe Başkanlık Binasına gitti.

 

Tarih : 29 Ocak 2019 Salı 10:34   Okunma : 1797

Parti Meclisinde adının onaylanmasıyla birlikte çalışmalara başlamak üzere Tarsus’a gelen Dr. Haluk Bozdoğan’ı Otoban Batı Gişelerinde yaklaşık 300 araç karşıladı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’in de bulunduğu kalabalık daha sonra kortej halinde şehir turu yaparak İlçe Başkanlık Binasına gitti.

İlçe Başkanlığı önünde biriken kalabalığa seslenen CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ”Birlik beraberlik vurgusu yaparak yerel seçimleri kazanacaklarını söyledi”

Ali İlk yaptığı kısa konuşmada 4 aday adayının yarıştığını ifade ederek şunları söyledi.

” 4 aday adayımız kendilerince çalışmalara yaparak partimize hizmet verdi. Sonucunda genel merkezimiz sadece bir ismi aday olarak gösterdi. Birlikte olacağız ve bu işi başaracağız. Dr. Haluk Bozdoğan’a başarılar diliyorum. Adayımız örgütümüzün namusudur” dedi.

Chp Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’da yaptığı konuşmada aday adaylığı süresince kendisine destek veren herkese teşekkür ederek ” Seçimleri kazanacaklarını” söyledi.

"BU KENTE AYDINLIK YARINLARI GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Bozdoğan yaptığı konuşmada ”Değerli dostlar Ankara halkın sesini duydu. Parti meclisinden çıkan haber sonrasında hemen yola düştük. Bizim tek hedefimiz var çalışmak. Gerek  İlçe Başkanım gerekse aday adayı arkadaşım Ali Boltaç bize güç verdi. Cuma günü önce şehitliğimizi ziyaret edeceğiz, ardından Eshab-ı Keyf'te namazımızı kılıp kurbanımızı keserek seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Bu kentte aydınlık yarınları getirmek için çalışacağız. Biz bu işi, Bu kentte istihdamı yeniden yaratmak için başaracağız. Yağmurlu çamurlu günlerde yanımda olan herkese teşekkür ederim. Bu verdiğiniz destek birlikte kazanarak taçlanacak. Sizlerden tek isteğim var, gelin düzen son vermek adına bu işi başaralım. ”dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA