15 Mayıs 2024 Çarşamba

15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK   22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"   19:37   ODTÜ`LÜ MİLLETVEKİLİ KONURALP`TEN ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ`NE TEPKİ: "ÖĞRENCİLER HAKKINDA AÇILAN SORUŞTURMALAR DURDURULMALI, BARIŞÇIL EYLEMLERİNE VE TALEPLERİNE SAYGI GÖSTERİLMELİDİR"   19:02   HAKKARİ BELEDİYE BAŞKANI AKIŞ: "KAYYIM TARAFINDAN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN AKP`Lİ ADAYIN SEÇİM KAMPANYASI İÇİN 29 MİLYON 939 BİN TL HARCANMIŞ"   17:55   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI`NDAN 18 MAYIS`TA DÜZENLENECEK SARAÇHANE MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI   17:47   OSMAN KAVALA DAVASINDA YARGILAMANIN YENİLENMESİ TALEBİNİ YENİ HEYET DEĞERLENDİRECEK   17:45   ERDOĞAN`DAN `YENİLENME` MESAJI: ``BİZİM AK PARTİ`DEN GÜÇ DEVŞİRECEK  İSİMLERE DEĞİL AK PARTİ`YE GÜÇ KATACAK ŞAHSİYETLERE İHTİYACIMIZ VAR``   16:56   MUSTAFA ADIGÜZEL: “TÜRKİYE`DEKİ 5,5 MİLYON ÇİFTÇİNİN YARISININ TARLASINDA İPOTEK BULUNUYOR. ÜRETİM YAPABİLECEK HALLERİ KALMADI”   16:50   TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ VERİLDİ  
 
     
   

MBB, DAĞITTIĞI ÇİÇEKLERLE VATANDAŞI MUTLU ETTİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

 

Tarih : 15 Şubat 2024 Perşembe 13:14   Okunma : 547

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`a özel bir dizi etkinlik düzenledi. Sevgililer Günü`nü daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, dün Büyükşehir`in nikah salonlarına akın etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesinde Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlar ile Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla da vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat`ta 7`den 70`i mutlu edecek bir dizi etkinlik düzenledi. Çifte mutluluk yaşamak istedikleri için aylar öncesinden nikah günü alan gelin ve damatlar, 14 Şubat`ta nikah salonlarının yolunu tuttu. Kongre ve Sergi Salonu ile sahilde bulunan Nikah Salonu`nda gerçekleşen nikahları, Nikah Memuru Dilek Yörük kıydı. Hafta içi olmasına rağmen nikah sayısı iki katına çıkarken, Büyükşehir Belediyesi de çiftlere sürpriz yaparak, çiftlere günün anısına hediye olarak çikolata, nazar boncuğu ve kalpli balon hediye etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Memuru Dilek Yörük, şunları söyledi:

“Bugün özel bir gün. Çiftlerimiz, çifte mutluluk yaşamak istiyorlar. O yüzden 14 Şubat`ı tercih ettiler. Yoğun bir talep var. Ağızlarının tadı bozulmasın diye kalpli çikolatalarını yaptırdık. Nazar değmesin diye nazar boncuklarımız var. Bir de kalpli balonlarımız var. Onları bugün hediye ediyoruz.” 

Özel günlerde  yaş almış bireyleri yalnız bırakmayan Büyükşehir ekipleri, bu Sevgililer Günü`nde de onların kapısını çaldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı`nın koordinesiyle Büyükşehir`in Yaşlı Destek Birimi`ne kayıtlı vatandaşlara çiçek ve hijyen paketi hediye edildi. 

Sağlık İşler Dairesi Başkanlığı`na bağlı Yaşlı Destek Birimi`nde görev yapan Filiz Akın,“Sevgililer Günü`nde 4 merkez ilçemize çiçek ve hijyen paketi dağıttık. Başkanımızın selamını götürdük. Çok memnun kaldılar” diye konuştu. 

Büyükşehir ekipleri, merkezde vatandaşların uğrak noktalarından olan Forum AVM ve Kushimato Sokağı`nda Sevgililer Günü dolayısıyla kırmızı gül dağıttı. Ekipler, gül dağıtımı yaparken Başkan Seçer`in sevgi ve selamlarını vatandaşlara iletti. 

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Çağatay Keskin, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında vatandaşların yoğun olduğu noktalarda çiçek dağıtarak onları bu özel günde mutlu etmek istediklerini kaydetti. Keskin, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hem iyi gününde hem kötü günlerinde memnuniyetle yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi. 

 


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA