17 Mayıs 2024 Cuma

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

CHP Genel Başkanından Kadın ve Gençlere Çağrı..


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,kadın ve gençlik çalıştaylarının yapıldığı çadırları ziyaret etti.

 

Tarih : 27 Ağustos 2017 Pazar 20:24   Okunma : 1463

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Adalet Yürüyüşü ve Maltepe mitingine  yoğun kadın katılımına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “En çok adaletsizliği kadınlar yaşıyor. Sizden tek bir isteğim var siyasette daha fazla yer almanız” dedi. Daha baskıcı bir yönetimin iş başında olduğunu anlatan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, kadınları Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yeniden mücadeleye çağırdı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu aynı çağrıyı  gençlik çalıştayında'da yaptı. CHP’nin en eski ve köklü parti olmasında gençlerin ilgisinin çok büyük önem taşıdığını belirten Kemal  Kılıçdaroğlu, gençlere şöyle seslendi:“Ben gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla ilgi göstermesini istiyorum. Gençler, ‘Biraz kenara çekilsinler de bize alan açsınlar’ diye beklememeli. Hayır, alanı siz kendiniz yaratacaksınız. Birileri size altın tabak içinde siyaset ikram etmez. Siyaseti siz mücadele ederek savaşarak alacaksınız, kazanacaksınız.” 

Paylaş :
Etiketler :  chp, adalet kurultayı, chp genel başkanı, kemal kılıçdaroğlu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA