18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

"Sonuna Kadar Demokrasi, Sonsuza Kadar Cumhuriyet"


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2017 Cumartesi 19:03   Okunma : 989

Başkan Kocamaz, yayınladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz asır Türk milleti için çok kanlı hesaplaşmaların ve uzun sürmüş acıların tarihi olmuştur. Emperyalizm ve onların yerli uşakları olanca gücüyle Türk milletini boğmak için saldırmış, vatanımızın büyük bir kısmını işgal etmiştir.

Ordularımızın dağıtıldığı, milletçe umut ve heyecanımızın karardığı bu rehavet yılları, Mustafa Kemal Paşa’nın vatanperver düşünce ve çabalarıyla, yerini gayret ve imana terk etmiştir.

Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları, Türk milletini diriltmek, Türk ordusunu yeniden teşkilatlandırmak için harekete geçmiş, insanüstü bir gayretle vatanın kurtulması için mücadeleye atılmıştır.

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya teşrif eden vekiller, TBMM çatısı altında vatanın ve milletin selameti için bir araya gelmiş, tam anlamıyla milli bir irade ortaya koymuşlardır.

Gösterilen milli gayretler sonucunu vermiş, sayıca çok daha üstün olan işgal ordusu, aziz milletimizin çelikleşmiş iradesi, sarsılmayan imanının bir yansıması olan kahraman ordumuz karşısında arkalarına bile bakmadan kaçma yolunu tutmuştur. 

Aziz vatanımız, şehitlerimizin kanı, gazilerimizin gayreti ve milletimizin dualarıyla işgalcilerden temizlenmiş, Türkiye Cumhuriyeti bundan tam 94 yıl önce Türk milletinin en büyük eseri olarak ilan edilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak, halkımızı Cumhuriyetin değer ve faziletleriyle buluşturmak en önemli görevlerimiz arasındadır. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk’ün işaret ettiği ‘Muasır Medeniyetler Çizgisi’ne kararlılıkla yürümektedir.

Türk milleti birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ulaşacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz şekilde ifade ettiği üzere, ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.’

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü kutlu olsun. Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin ruhları şad olsun. Sonuna kadar Demokrasi, sonsuza kadar Cumhuriyet.”

Paylaş :
Etiketler :  Burhanettin Kocamaz, Mersin, Büyükşehir Belediye, Cumhuriyet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA