18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’dan Talat Dinçer’e Ziyaret


Mersin merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

 

Tarih : 22 Mayıs 2018 Salı 14:46   Okunma : 1193

Belediye Meclis üyeleri Ömer Bilgin ve Aziz Mil’inde eşlik ettiği ziyarette Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin il genelinde örgütlü en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Mayıs ayının ilk haftasında genel kurulunu yaptığını hatırlatarak, “ Mersin ESOB  Başkanı Sayın Talat Dinçer bu genel kurulda oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha göreve getirilmiştir. Bugün kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlimizde kurulu en büyük meslek kuruluşunun Başkanı Sayın Talat Dinçer ile bugüne kadar iyi dialoğlar ve iş birliği içerisinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve belediye meclis üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Dinçer, görev süresi içerisinde temsil ettiği esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme adına yerel ve genel idare temsilcileri ile uyum içerisinde, gönül birliği ile çalıştıklarını ifade ederek, “ Toroslar ilçemizde kapısını her an çalabildiğimiz bir başkanımız var. Ne zaman bir sorunumuz olsa anında kendisine iletebiliyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız sayın Hamit Tuna’ya esnaf sanatkarlarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar sürdürdüğümüz iyi dialoğ ve gönül birliğimizi bugünden sonraki süreçte de sürdüreceğimize eminim. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine bir kez daha  teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  toroslar belediyesi, hamit tuna, talat dinçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA