3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Dereli’ye İl Başkanlığında coşkulu karşılama


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Başvuru yapan FİFA Kokartlı Döneminin başarılı hakemlerinden Selçuk Dereli,Mersinin Hakeme ihtiyacı var, Mersin barış ve kardeşliğin kalesi olmalıdır. Mersin’de huzuru, sosyal belediyecilik vizyonuyla, hiç kimseyi ayırt etmeyecek Adaletli bir anlayışla yönetmek gerekiyor

 

Tarih : 20 Ekim 2018 Cumartesi 01:30   Okunma : 1189

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Selçuk Dereli, İl Başkanlığına adaylık başvurusunu,boynuna takdığı Mersin İdman Yurdu atkısı, fonda çalan ''Bizim Gibi,bizden biri Selçuk Dereli''şarkısı, Çok sayıda ilçe başkanı aday adayı eşliğinde yaptı, Dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adil Aktay’a sundu.

CHP İl Başkanı Adil Aktay, Selçuk Dereli’ye başarı dileği konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi, kadro bakımından en zengin bir partidir. Derinliği olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bu yana en deneyimli, zengin kadrolara sahip partidir. Mersinimizde de birbirinden değerli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarımız başvurularını yaptı. Şu gerçek bilinmelidir ki Cumhuriyet Halk Partisi, dışarıdan Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile yoğrulmamış, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini benimsememiş bir adaya ihtiyacı yok. Bizim adaylarımızın hepsi bir birinden değerlidir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile yoğrulmuş, bir birinden değerli aday adaylarımızdan birine bu görevi vereceğiz. En doğrusunu yapacağız. Hepsi de bu işin üstesinden gelebilecek yetenektedir, birikime sahiptir. Sayın Selçuk Dereli’ye başarılar diliyor, mücadelesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Selçuk Dereli ise, yaklaşık bir önce seçim bürosunu açtığını, yurttaşların sorunlarını dinlemeye başladığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Mersin’i tekrar Cumhuriyet Halk Partili birinin kazanabilmesi için neleri yapmamız gerektiğini, nasıl projeler gerektiğini yurttaşlarımızdan dinleyerek, onların ayaklarına giderek, onlarla sadece siyaset değil, hayatın her anını, her sorunu, derdini dinleyerek, onlara kıymet vererek, sohbetler ettik. Mersin’in dertlerine derman olacağımızı anlattık. Tabi ki bundan sonraki süreç Selçuk Dereli’den çıkıyor, hepimizin süreci. Bundan sonraki süreci hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını taçlandıracağız. O nedenle hepimize önemli görevler düşüyor. Üzerimize düşeni yapmak zorundayız.  Böylesi süreçlerde duygusallığa yer yok. Eş, dost, akraba, hepimizin kıymetlisidir. Ancak bu kenti yönetme noktasında aday belirlerken kıymetli yöneticilerimizin, son derece objektif, adil, adaletli, bu kentin sadece seçimini kazanmak değil, kazandıktan sonra kenti yönetecek anlayışı ortaya koyabileceğine inanıyorum. O nedenle Mersin’e sosyal demokrat vizyonla belediyecilik çok gerekiyor. Mersin barış ve kardeşliğin kalesi olmalıdır. Mersin’de huzuru, bu renklerdeki hiç kimseyi ayırt etmeyecek bir anlayışla yönetmek gerekiyor. Ben de Selçuk Dereli olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda bunu yapabilecek bir kardeşinizim. Mersin’in bir hakeme ihtiyacı var.”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MERSİNE BİR HAKEM GEREK, SELUK DERELİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA