8 Mayıs 2024 Çarşamba

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

Başkan Yılmaz’dan, Ampute Futbol Takımına Malzeme Desteği


Toroslar Belediyesi, kentimizi 1’inci Lig’de temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü’ne malzeme desteğinde bulundu.

 

Tarih : 2 Ocak 2020 Perşembe 17:16   Okunma : 772

Toroslar Belediyesi, kentimizi 1'inci Lig'de temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ve kulüp sporcularıyla bir araya gelerek malzemeleri kendilerine teslim etti.

Kentin ilk ve tek ampute takımı olma özelliğini de taşıyan kulübün her sporcusunun yüreklerini ortaya koyarak başarıyla mücadele etmesinin gurur verici olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Onların bu mücadelesine destek vermek ve katkıda bulunmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz, "Sporun ve Sporcunun Yanındayız

Şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen kulüp sporcularını bu azimli çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Yılmaz; "İlimiz sporunu daha iyi yerlere getirebilmek için amatör spora daha fazla önem vermeliyiz. Sporcularımızın, ulusal ve uluslararası platformlarda kazandığı başarılar bizi çok mutlu ediyor ama asıl mutluluğumuz engelli kardeşlerimizin spor yaparak sosyal yaşamın içinde olmasıdır. Bu anlamda kentimizi birinci ligde temsil eden ampute futbol takımımızın başarısı da bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu takımın kurulmasında emeği geçen başta Kulüp Başkanı Sayın Ali Yanaç'a ve herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yanaç, "Hedefimiz Şampiyonluk"

Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç da Başkan Yılmaz'a bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür ederek; "Başkanımızın bizim yanımızda olmasını hissetmek bizim için çok önemli. Geçen sene verdiğimiz büyük bir mücadeleyle birinci Lig’e yükseldik. İnşallah hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR , BELEDİYESİ, ATSIZ, AFŞİN , YILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA