3 Mayıs 2024 Cuma

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

Ruhsat aldılar bisiklet sahibi oldular..


Mezitli Belediyesi’nin başlatmış olduğu ruhsat alan her esnafa bisiklet kampanyası sona erdi. 1-31 Mayıs 2017 tarihlerini kapsayan kampanyadan yaralanan 45 esnaf bisikletini teslim aldı.

 

Tarih : 3 Haziran 2017 Cumartesi 23:55   Okunma : 1229

Mezitli Belediyesi’nin kentte bisiklet kullanımını artırmak amacıyla başlattığı kampanyalardan birisi daha sona erdi.

ilçede bisiklet kullanımının artırılması amacıyla çalışmalar sürdüren Mezitli Belediyesi tarafından, 1-31 Mayıs'ta ilçede yeni iş yeri açan esnafa bisiklet dağıtıldı. Kampanyadan 45 esnaf yararlandı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede kısa sürede yaklaşık 16 kilometrelik bisiklet yolu oluşturduklarını söyleyerek, bu çalışmaları nedeniyle Sağlık Bakanlığının kendilerine 1350 bisiklet yardımı yaptığını kaydetti.

Bu bisikletleri düzenlenen kampanyalarla vatandaşlara ulaştırmaya devam ettikleri bilgisini veren Başkan Tarhan, şöyle devam etti:

"Bu bisikletleri vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza dağıtarak, bisiklet kullanımını teşvik etmeyi amaçladık. Daha önce yaptığımız pek çok projeyle birlikte çalıştığımız esnaf arkadaşlarımıza jest ve teşvik olsun diye bu bisikletlerden vereceğimizi ifade etmiştik. 1-31 Mayıs tarihleri arasında 45 esnafımız yeni ruhsat almak için başvuru yaptı ve bisikletlerini aldılar."

İlk etapta 1,5 kilometrelik yolda başlattığımız bisiklet yolları yapımını Viranşehir’den Tece’ye kadar sahil bandında yaptığımız yeni yollarla 16 kilometreye çıkardık. Bu hem vatandaşlarımızın mükemmel bir ortamda bisiklet sürmesini ve sahilde bulunan sitelerinde denize bakan yamaçlarında düzenleme yapmalarını sağladı” dedi.

Mezitli'nin coğrafi yapısı ve iklimiyle yılın her günü bisiklet kullanımına elverişli olduğunu vurgulayan Tarhan, "Batıdaki gelişmiş ülkelerde insanların arabası varken, 7'den 70'e herkes bisiklet kullanmakta. Biz Mezitli'de bulunan her yurttaşımızın bisiklet kullanmasını istiyoruz.  Bisiklet dağıtmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

52 Avrupa şehrinin katıldığı 1-31 mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Bisiklet Yarışları’na (European Cycling Challenge) bu yıl ilk kez katıldıklarını da hatırlatan Başkan Tarhan, “Bu  Türkiye’den sadece İzmir ve Mersin’in katıldığı bu yarışlara ilk kez katılmanın verdiği acemilikle 52 Avrupa şehir arasından 17. olduk. Telefona yüklenen bir programla gerçekleşen bu sistemde ilk yılın acemiliği ile pek çok vatandaşımız bisiklet kullandığı halde sisteme dahil olamadı. Önümüzde ki yıl daha büyük kampanyalarla bu eksikliği de giderek daha üst sırlarda yer alacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, bisiklet kampanyası, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA