2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Özel Çocukların Atatürk’e Olan Sevgileri Çalışmalarına’da Yansıdı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklar, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” kapsamında gerçekleştirdikleri anlamlı çalışma ile duygulandırdı. Sanatsal dokunuşlarla minyatür Atatürk büstleri hazırlayan çocuklar, büstleri yıldızlı kalıpların üzerine monte ediphediyelik hale getirdi.

 

Tarih : 13 Kasım 2020 Cuma 11:27   Okunma : 1046

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından özel çocukların sosyalleşmesi ve iş hayatına aktif olarak katılım sağlamaları için hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitimciler, Atatürk’ü Anma Haftası’nda özel çocuklar ile birlikte anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Seramik atölyesindeyürütülen çalışmada çocuklar, minyatür Atatürk büstleri yaptı. Başarılı bir çalışmayla hediyelik hale getirilen büstler, hem aileleri hem de eğitimcileri gururlandırdı. 

“Çocuklarımızın Atatürk’e olan sevgisi çalışmalarına da yansıdı”

Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında yapılan çalışmaya ilişkin bilgi verenSeramik Atölyesi Dekoratif El Sanatları Eğitmeni İlknur Erkek, “10 Kasım dolayısıyla çocuklarımızla silikon kalıplarla alçı döküm çalışması yaptık. Kalıplar kuruduktan sonra çocuklarımızla elde ettiğimiz dökümleri boyadık. Böylelikle minyatür Atatürk büstleri yaptık. Bunları daha sonra yıldız kalıpları üzerine monte edipbüstleri hediyelik hale getirdik. Atatürk büstü çalışması olduğu için çocuklarımız çok onurlu ve gururlu bir çalışma ortaya koydu. Çocuklarımızın Atatürk’e olan sevgileri çalışmalarına da yansıdı. Tabi 10 Kasım’dandolayı yüzlerindeki hüzün de eksilmedi” dedi.

“O’na çok şey borçluyuz”

Atölye çalışmasında yer alan ve yaptıkları çalışmanın gururunu taşıyan çocuklardan Zafer Çağlayan, yüreğinde büyüttüğü Atatürk sevgisini sözcüklere dökmeye çalıştı. Çağlayan, “Bizler Atatürk’ün çocuklarıyız. Atatürk bizlere yenilikleri, eğitimi ve Türk alfabesini öğretti. O’na çok şey borçluyuz. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  İZMİR, DEPREM, COVID-19, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, ÖZEL, ÇOCUKLARIN, ATATÜRK’E, OLAN, SEVGİLERİ, ÇALIŞMALARINA’DA, YANSIDI, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA