2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

İl Başkanı Ercik’in Yeni Yıl ve Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Mesajı


Yeni yıl ve Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, Mersin halkı için bağımsızlığı ifade eden oldukça önemli ve özel bir gün olan 3 Ocak tarihi olan Mersin’in, Fransız işgalinden kurtuluşu, bir başka deyişle Mersin’in yeniden doğuşudur” dedi.

 

Tarih : 31 Aralık 2020 Perşembe 16:28   Okunma : 1546

Yeni yıl ve Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,  “Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, Mersin halkı için bağımsızlığı ifade eden oldukça önemli ve özel bir gün olan 3 Ocak tarihi olan Mersin’in, Fransız işgalinden kurtuluşu, bir başka deyişle Mersin’in yeniden doğuşudur” dedi.

Sözlerine tüm Mersin halkının yeni yılını kutlayarak başlayan İl Başkanı Ercik,” Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutlarken, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, 2020 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümünü büyük bir gurur, sevinç ve heyecanla kutluyoruz. Başta Türk milleti olmak üzere, Mersin halkı için bağımsızlığı ifade eden oldukça önemli ve özel bir gün olan bu tarih, Mersin’in, Fransız işgalinden kurtuluşu, bir başka deyişle Mersin’in yeniden doğuşudur. Atalarımızın bağımsızlık mücadelesi neticesinde kazanılan zafer ile bizlere emanet ettiği bu toprakları, dış mihrakların üzerimize oynadığı her türlü entrikalar ve kirli oyunlara rağmen birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet muhafaza etmek görevimiz olacaktır. Bizlere düşen atalarımızın miras bıraktığı bu kıymetli toprakları korumak, kollamak, bu şehre kalıcı eserler bırakmak, kentimizi, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentleri arasına sokmaktır. Bizden sonraki nesillere daha iyi, daha güzel bir Mersin bırakmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Mersin’imizin Fransız işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünü kutlar, öncelikle düşmana karşı koyarak bizlere bu vatanı bağışlayan  Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.”dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İL BAŞKANI, ERCİK’İN, YENİ YIL, MERSİN’İN, DÜŞMAN, İŞGALİNDEN, KURTULUŞ, MESAJI, AKPARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA