2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

Mezitli’de turunç koruluğu açıldı


Mezitli Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği 61. koruluk düzenlenen törenle açıldı. Mersin Marine İnteract Kulübü Üyeleri ile birlikte düzenlenen Turunç koruluğu açıldı.

 

Tarih : 9 Ocak 2021 Cumartesi 02:16   Okunma : 1124

Mezitli Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği 61. koruluk düzenlenen törenle açıldı. Mersin Marine İnteract Kulübü Üyeleri ile birlikte düzenlenen Turunç koruluğu açıldı.

Açılışa Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Mersin İnteract Kulübü Başkanı Derin Muradi, Rotary Kulüpleri 2430. Bölge Federasyon Guvernörü Serhan Antalyalı, DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılanlar, hazırlanan alana turunç ağaçları dikti.

‘MEZİTLİ BELEDİYESİ HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZİ SAĞLADI’

Mezitli’de kalıcı bir hizmet sunmak adına turunç koruluğu açmak istediklerini belirten Mersin İnteract Kulübü Başkanı Derin Muradi yaptığı konuşmada, hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti.  Muradi, yakaladıkları moral desteği ile daha büyük işler yapmak için güç bulduklarını da vurguladı.

‘DOĞAYA KATKI SUNMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ’

Sözlerine; kendilerine bu fırsatı sağladığı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ederek başlayan Rotary Kulüpleri 2430. Bölge Federasyon Guvernörü Serhan Antalyalı, “Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan özellikle çevre açısından çok değerli işler başarıyor. Özellikle bugün dünyada eşi olmayan bir biçimde kent merkezinde 61. koruluğu açmanın onurunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN EL ELE VERMELİYİZ’

Mezitli’de sosyal yaşamı ve girişimciliği birleştirmek için çalıştıklarını dile getiren Mezitli Belediye başkanı Neşet Tarhan, “Biz bu girişimci ruhu sosyal yaşamla birleştirmek için çalışıyoruz. Gerek kooperatiflerimizde gerek kent konseyimizle gerekse belediyemizin çalışmalarında bu birlikteliği sağlamak istiyoruz. Özellikle sorun yaşayanlar zaten kendi mücadelesini yaşıyor. Ama onların tek başına çözebileceği şey değil. Biz bu sorunu yaşamayanları da bu mücadelenin içerisine katmak istiyoruz. Burada sivil toplum örgütlerine çok fazla görev düşüyor. Özellikle roteryanlar, daha sağlıklı ve daha yeşil çevre için mücadele ediyor. Herkesin bir hayali vardır ve biz bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyoruz” diye konuştu.

‘HALKIN BAŞKANINA GÜVENİ KENTE KAZANIM OLARAK DÖNDÜ’

Mezitli’de yaşayan herkesin bir aile olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “İstenince her şey başarılır. Halk size güvenirse çok değerli işler yapılabiliyor. Paydaşlarımızın belediyemize omuz vermesiyle birlikte çok değerli başarılar kazandık. Mezitlililere el birliği içerisinde çok önemli tesisler kazandırdık. Çocuk gündüz bakım evleri, Aktif yaş alma merkezleri, gençlik merkezi, kafe kütüphane ve daha nice kazanımları halkımızın belediyesine olan güveni sayesinde sağladık. En az iki çocuk gündüz bakım evi daha yapacağız. Bunun yanında Mersin basını için Basın Evini, Pazartesi günü açıyoruz. Yine açılma aşamasına gelen Engelli Evimiz var. Biz belediye olarak çalışıyoruz, halkımız da bu çalışmaya destek oluyor ve kentimize büyük hizmetler kazandırıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ’DE, TURUNÇ, KORULUĞU, AÇILDI, BELEDİYE, BAŞKAN, NEŞET, TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA