22 Aralık 2025 Pazartesi

15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”  
 
     
   

Tarsus TSO’dan Çamlıyayla’ya eğitim desteği


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus’un ardından Çamlıyayla’da da uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet dağıtımı gerçekleştirdi. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Hıdıroğlu ile birlikte tabletleri Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay ve Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal’a öğrencilere hediye edilmek üzere iletti.

 

Tarih : 18 Ocak 2021 Pazartesi 21:04   Okunma : 2700

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda ve Borsalar, ‘’Bugünün küçük parmakları birgün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklar’’ vurgusuyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için 81 ildeki Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla 30 bin Klavyeli Tablet hediye etmeye devam ediyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek vererek, Tarsus’un ardından Çamlıyayla’da da uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet hediye etti. Çamlıyayla Kaymakamlığı’nda düzenlenen tablet dağıtım törenine, Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Hıdıroğlu ile konuklar katıldı.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımı son derece önemsediklerini belirterek, ‘’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere katkı sunan ve desteğini esirgemeyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür eder, çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar dilerim.’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, eğitime katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ‘’Önceki yıllarda da olduğu gibi eğitime desteğimiz bu yıl da devam etti. Her yıl kırtasiye malzemeleri dağıtırdık. Bu yıl içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle uzaktan eğitim gören, ancak uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan çocuklarımızı hedef alarak, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle eğitime desteğimizi tablet olarak gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.’’diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, TSO’DAN, ÇAMLIYAYLA’YA, EĞİTİM, DESTEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA