17 Mart 2026 Salı

10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"   16:29   BAYRAMDA YAĞıŞLı VE SOĞUK HAVA ETKILI OLACAK   16:28   CHP’LI BAŞARıR’DAN IKTIDARA TEPKI: "SIZ ÖMER GÜNEL’E DÜŞMANLıK YAPMıYORSUNUZ; AYDıN’A, KUŞADASı HALKıNA DÜŞMANLıK YAPıYORSUNUZ"   15:27   PROF. DR. İLBER ORTAYLı IÇIN GALATASARAY ÜNIVERSITESI’NDE ANMA TÖRENI... TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL’IN DE ARALARıNDA OLDUĞU BIRÇOK SIYASI, SANATÇı VE AKADEMISYEN KATıLDı   14:26   CHP’LI NAZLıAKA: HIÇ DEĞILSE BAYRAMDAN ÖNCE TUTSAK ETMEYE ÇALıŞTıĞıNıZ ARKADAŞLARıMıZı SERBEST BıRAKıN   14:25   İSTANBUL 40. AĞıR CEZA MAHKEMESI, “TURAN TAŞKıN ÖZER” KRIZI SONRASı “İBB DAVASı” IÇIN YENI MÜZEKKERE YAZDı   13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!  
 
     
   

Başkan Gültak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Gül Bahçesinde Kutladı


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Bekirde Mahallesi’ndeki gül üreticileri ile bir araya gelerek günün anlamına binaen bir açıklama yaptı. Gültak, “Yolu aşktan ve sevgiden geçen herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Tarih : 13 Şubat 2021 Cumartesi 19:18   Okunma : 1285

Akdeniz’in Bekirde Mahallesi’ndeki bir gül serasına ziyarette bulunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gül üreticileri ile bir araya geldi. Elinde bir deste gül ile açıklama yapan Başkan Gültak; “Biz, Türkiye’de İzmir’den sonra kesme gülde ikinciyiz. Sevgililer gününün gülleri de burada yetiştiriliyor. Bu vesileyle tüm sevgililerin gününü de kutluyorum. Türkiye’nin her tarafına güllerimiz gitmektedir. Anneler, babalar gününde, birçok etkinlikte kullanılan güller Akdeniz’den gidiyor. Hayatınız gül kadar güzel olsun” diye konuştu.

“Akdeniz ve Mersin sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek”

Başkan Gültak; “Bu pandemi sürecinde sevdiklerimizden uzak kalıyor ve bir araya gelemiyoruz. Bilhassa bizler gibi sıcakkanlı, cana yakın insanların bir arada yaşadığı hoşgörü kenti Akdeniz’de böylesi günler çok daha zor geçiyor. Ancak unutulmamalıdır ki, her yaptığımız işin temelinde sevgi olmak zorundadır. Elbet bir gün bu zor günleri geride bırakacağız. Sevgimizden en ufak bir şey kaybetmemeye özen göstereceğiz. Bizlerin de Akdeniz ve dolayısıyla Mersin sevdası hiçbir zaman bitmeyecek. Bu vesileyle yolu aşktan ve sevgiden geçen herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Gültak’tan “Gül Festivali” sözü

Türkiye’nin tamamen normalleşmesi halinde bölgede bu yıl gül festivali düzenleyeceklerini de kaydeden Başkan Gültak; “Gül festivali yapıp tüm Türkiye’ye güllerimizi tanıtacağız. Sesinizi her yere duyuracağız. Buradaki emekleriniz boşa gitmeyecek. Tüm ulusal basın, Türkiye’nin güllerinin Dikiltaş, Bekirde, Civanyayla’dan da gittiğini öğrenecek” dedi. Başkan Gültak, bölgeden ayrılmadan sera içinde gül üreticileri ile sohbet ederek, onlarla birlikte gül kesti.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN GÜLTAK, 14 ŞUBAT, SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ, GÜL BAHÇESİNDE, KUTLADI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA