20 Aralık 2025 Cumartesi

22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”  
 
     
   

Başkan Seçer Söz Verdi, Çocuklar Karboğazı’nda Keyifli Bir Gün Geçirdi


Başkan Seçer, geçtiğimiz günlerde kendisinden kar gezisi talebinde bulunan çocukları kırmadı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin öncülüğünde bir araya gelen çocuklar, Gülek Karboğazı mesire alanındaki etkinlikte gönüllerince eğlendi. Aralarında daha önce kar görmeyen çocukların da olduğu grup, karla oynadı, müzikli etkinliklerle temiz havanın tadını çıkardı. Yemek ikramının ardından çocuklar, Karboğazı mesire alanında çevre temizliği yaptı.

 

Tarih : 27 Şubat 2021 Cumartesi 20:17   Okunma : 2869

Mersin Büyükşehir Belediyesi, özellikle dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocukların sosyal hayata daha fazla dahil olması ve kültürel etkinliklere katılım sağlayabilmeleri adına çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gençlik Kampı’nda ağırlanan Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi’nde yaşayan çocuklar, bu kez de tarihi özelliğinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkat çeken Gülek Karboğazı mesire alanına götürüldü.

Başkan Vahap Seçer’den talepte bulunmuşlardı

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, kendilerini ziyarete gelen Başkan Vahap Seçer’den kar gezisi talebinde bulunmuştu. Başkan Seçer de çocuklara söz vererek, bir etkinlik daha düzenleneceğinin müjdesini vermişti. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlik için otobüslerle mahalleden alınan çocuklar ve aileleri, keyifli bir yolculuğun ardından Karboğazı’na ulaştı.

Oyun oynayıp çevre temizliği yaptılar

Aralarında daha önce kar görmeyen çocukların da olduğu grup, karla oynadı, müzikli etkinliklerle temiz havada gönüllerince eğlendi. Yemek ikramının ardından çocuklar, Karboğazı mesire alanında çevre temizliği yaptı. Çocuklar, Kurtuluş Savaşı sırasında Çukurova’nın düşman işgalinden kurtuluşunda kahramanca çarpışmalara da sahne olan Karboğazı’ndaki anıtı da ziyaret etti. Ekipler, çocuklara Büyükşehir tarafından özel olarak hazırlanan maske ve kupa bardaklardan hediye etti. 

“Mahallemizde kar görmeyen çocuklar vardı”

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, yaklaşık 100 çocuğun katılım gösterdiği etkinlik için Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Mahallemizde kar görmeyen çocuklar vardı. Zaten pandemi nedeniyle çocuklar sıkılmışlardı. ‘Muhtar amca bizleri kara götürür müsün?’ dediler. Ben de çocuklarımızın bu isteklerini Vahap Başkanımız’a ilettim. Başkanımız da çocukları çok sever. Çocukları kırmadı ve bizlere gerekli kolaylığı sağladı, bizi Karboğazı’na gönderdi. Çocuklarımızın mutluluğu görülüyor. Vahap Başkanımız’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ailelerden Başkan Seçer’e teşekkür

3 çocuğuyla birlikte etkinliğe katılan Dilek Yıldırım ise “Muhtarımızın öncülüğüyle ve Vahap Başkanımız’ın yardımıyla geldik buraya. Çok mutluyuz, çocuklarımız da çok mutlu. Her zaman bu etkinlikleri istiyoruz. İnşallah bu pandemiden de kurtuluruz. Çok teşekkür ediyoruz Vahap Başkan” diye konuştu.

Çocuğuyla etkinliğe katılan bir başka anne Maviş Avlık da “Güzel bir yer, çocuklarımızı eğlendiriyoruz” dedi. Çevre temizliğine katılan Defne Çağlar ise “Çöpleri kutulara atmamız gerekiyor. Çöpleri yere atarak böyle bir doğayı kirletmememiz gerekiyor. Arkadaşlarımızla birlikte buraları temizliyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN, SEÇER, SÖZ, VERDİ, ÇOCUKLAR, KARBOĞAZI’NDA, KEYİFLİ, BİR GÜN, GEÇİRDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA