2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

SOL Parti, AKP’yi SOL’la Kurtul Kampanyasına Pandemi Var, AKP’nin Lebalep Kongresinde Pandemi Yok


SOL Parti, koronavirüs pandemisine rağmen AKP’nin lebalep kongre yaptığını, kendilerinin başlattığı “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyasına için ise Keçiören’in çeşitli noktalarında stant açmasına izin verilmediğini duyurdu. SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel, “Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz" dedi.

 

Tarih : 7 Mart 2021 Pazar 19:50   Okunma : 2553

SOL Parti, koronavirüs pandemisine rağmen AKP'nin lebalep kongre yaptığını, kendilerinin başlattığı “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyasına için ise Keçiören’in çeşitli noktalarında stant açmasına izin verilmediğini duyurdu. SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel, “Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz" dedi.

SOL Parti, “AKP’yi Sol’la kurtul” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında çeşitli yerlerde stant açmak istedi. SOL Parti Keçiören İlçe Örgütü de Keçiören Kaymakamlığı’na stant açmak için başvurdu. Kaymakamlık, SOL Parti’nin pandemiyi gerekçe göstererek ilçenin çeşitli noktalarında stant açmasına izin vermedi. Kaymakamlık partiye yaptığı tebliğde “Vatandaşlarımızın toplu olarak katılacağı bu tür etkinliklerin toplum sağlığı açısından risk oluşturabileceği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu kararlar da göz önünde bulundurularak söz konusu etkinliğin dilekçede belirtilen adreslerde yapılmasının uygun olmayacağı, etkinliği SOL Parti Keçiören İlçe binası önünde makul saatler içerisinde yaya trafiğini engellemeyecek şekilde ve pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak, yapılması uygun görülmüştür” denildi.

'MUHALEFETE ÇEŞİTLİ ZORLUKLAR ÇIKARILIYOR'

SOL Parti Ankara İl Temsilcisi Mert Ünal, ANKA’ya yaptığı değerlendirmede, AKP’nin pandemiye rağmen yaptığı kongrelerden övündüğünü hatırlatarak, “Aylardır Ankara’da siyasi faaliyetleri sürdürmek adına başvurularımıza pandemi gerekçesi gösterilerek izin verilmiyor. Astığımız pankartlara, açtığımız stantlara para cezası kesiliyor. AKP iktidarı aslında pandemi koşullarını bile muhalefeti bastırmak üzerine kullanmaktan başka bir şey yapmıyor. Kapalı salonlarda tıklım tıklım görüldükleri kongrelere rağmen ona muhalefet yapmak isteyen insanları çeşitlik zorluklarla bastırmak istiyor” diye konuştu. 

SOL Parti Keçiören İlçe Başkanı Murat Güzel ise siyaset yapma haklarına doğrudan müdahale edildiğini vurgulayarak, “Yasal yollar denediğimizde iktidar partisine gösterilen müsamaha bize maalesef gösterilmiyor. Yaptığımız yasal başvurular reddediliyor. Her defasında siyaset yapma hakkımıza doğrudan müdahale ile karşı karşıya kalıyoruz. Toplumsal muhalefeti engellemeye çalışan iktidar yanılıyor, bunu görmeleri için çok beklemeyecek” dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ‘BİZİM COŞKUMUZU ÖNLEMEK İSTİYORLAR’ DEMİŞTİ

AKP, 17 Şubat 2021 tarihinde Ankara İl Kongresi’ni yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede, “AK Parti kongrelerine çamur atmasını doğrusu tebessümle karşılıyorum. FETÖ taktikleriyle, önünü arkasını kırkıp kuşa çevirdikleri görüntüler üzerinden bizim şu coşkumuzu örselemek isteyenler boşuna uğraşıyor. Her seferinde iftiranın dozunu biraz daha artırsalar da milletimizin şahsımıza ve partimize yönelik teveccühünün önüne geçemiyorlar" diye konuşmuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKP’Yİ, SOL’LA, KURTUL , KAMPANYASINA, PANDEMİ, VAR, LEBALEP, KONGRESİNDE, PANDEMİ, YOK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA