21 Aralık 2025 Pazar

17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”  
 
     
   

TOTAL’de çalışan kadınlar TWICE Turkey ile güçleniyor


Total Turkey Pazarlama, kadınların mesleki ve kişisel yaşamlarını güçlendirmek için sürdürdüğü çalışmalarla farkındalık yaratıyor.

 

Tarih : 8 Mart 2021 Pazartesi 15:24   Okunma : 1162

Total Turkey Pazarlama, kadınların mesleki ve kişisel yaşamlarını güçlendirmek için sürdürdüğü çalışmalarla farkındalık yaratıyor. TOTAL grubunun kadın yönetici oranının ve yönetim komitesinde yer alan kadın sayısının artırılması hedeflerini destekleyen Total Turkey Pazarlama bu kapsamda 2006 yılında kurulan TOTAL Women’s Initiative for Communication and Exchange’in (TWICE) 50’nci yerel ağı oldu. kadin yonetici oraninin arttirilasi

45 ülkede 4 binden fazla üyesi bulunan TWICE, TOTAL genelinde ve her düzeyde cinsiyet eşitliğini teşvik etmeyi amaçlıyor. TOTAL’de çalışan kadınların iletişim ve bilgi alışverişi platformu olan ağ, bin 600’den fazla mentor ve danışanı bünyesinde bulunduruyor. TWICE’ın Türkiye ayağı olan Total Turkey Pazarlama’nın dokuz kadından oluşan yerel komitesi de kadın ve erkekleri kapsayacak etkinliklerle bu yaklaşımı destekleyecek.

Total Turkey Pazarlama TWICE Turkey Komite Başkanı Nazlı Düşmez, TOTAL grubunun çeşitlilik politikasına hizmet eden TWICE ağının bir parçası oldukları için mutluluk duyduklarını belirtti. Düşmez, “TWICE Turkey’in vizyonu, kadın ve erkeğin her platformda aynı haklara sahip olmasını sağlayarak çeşitliliklere, farklılıklara ön yargısız ve eşit mesafeden yaklaşılan bir çalışma ortamı yaratmak. Ağ, kariyerinin her aşamasında TWICE ağının bir parçası olan kadınların profesyonel gelişimine katkıda bulunuyor, mesleki hedeflerini tanımlamalarına ve ulaşmalarına yardımcı oluyor. Görev veya iş seviyesi gözetmeksizin TOTAL’in tüm erkek çalışanlarına da açık olan ağ, erkeklerin de cinsiyet eşitliğini geliştirme taahhütleriyle gerçek bir fark yaratabileceğine inanıyor. Biz de kişisel gelişim, liderlik, inovasyon ve bilgi paylaşımı, organizasyon, konferanslar, film gösterimleri, toplantılar ve çalışma grupları gibi etkinlikler ile farkındalığı artıracağız. Kadınları deneyimlerini paylaşarak özgüven kazanmaya teşvik edeceğiz” dedi.

TWICE Başkanı Nathalie Brunelle de, “TWICE’ın amacı, TOTAL’deki kadınların kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak. Kadınlara ağ kurma, çeşitlilikle ilgili konuları tartışma ve karşılıklı olarak birbirlerini destekleme fırsatı vermek DNA’mızın bir parçası” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOTAL, TWICE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA