18 Mart 2026 Çarşamba

09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!   10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"  
 
     
   

Belediye İş’ten Örnek Sözleşme


Belediye-İş Sendikası ile Gümüşler Belediyesi arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

 

Tarih : 23 Mart 2021 Salı 22:50   Okunma : 791

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesine Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf  Karaca ve Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz katılarak işçilerin mutluluğuna ortak oldu.

İşçi ve emekçilerin hak ve hukuklarını sonuna kadar savunacağına söz veren işçi ve emekçilerin umudu, savunucusu Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca bir kez daha sözünün arkasında durarak büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Karaca konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Yapılan bu anlaşma ile çalışan arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler yapılarak anlaşma sağlandı. Burada Gümüşler Belediye Başkanımız Sayın Recep Çaymaz’ın desteği çok büyük. Göreve geldiği günden bu güne kadar her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olan, hak ve hukuklarını gözeterek en iyi seviyeye getirmeye çalışan, Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz, belediyede çalışan hiçbir emekçiyi ayırmadan belediyenin imkânları dahilinde iyi bir zam vererek işçi arkadaşlarımızın yüzünü güldürdü. Taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmeyerek, bizi bizden sayıp bizi koruyan emekçi dostu Başkanımız Recep Çaymaz’ın bu tavrına ve şahsına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu süreçte bizlere güvenerek sonuna kadar destek veren işçi arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Gümüşler Belediye Başkanı Recep Çaymaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “İşçilerimizin, memurlarımızın, kısacası tüm personelimizin en iyi şartlarda hayatını sürdürebilmesi ve günümüz ekonomisi şartlarında zorlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yaparak güzel bir sözleşmeye imza attık. İşçi ve emekçi arkadaşlarımızın alın teri kutsaldır.  Belediye olarak emekçi arkadaşlarımızın alın teri kurumadan haklarını vermek boynumuzun borcudur. Sözleşme süresince sendikamız ile yaptığımız görüşmelerde belediyemizin bütün imkânlarını göz önünde bulundurarak verilebilecek en üst oranı verdik. Çevre belediyelere oranla en iyi şartlarda emekçimizin yanında olmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki belediyemiz siz çalışanlarımızla daha iyi yerlere gelecektir. Ayrıca sözleşme süresince olumlu yaklaşım sergileyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf karaca’ ya teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve işçilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BELEDİYE-İŞ’TEN, ÖRNEK, SÖZLEŞME

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA