18 Mart 2026 Çarşamba

09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!   10:45   MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN İKRAM: 13 İLÇEDE 10 BIN LOKMA DAĞıTıLDı!   10:42   TÜRKIYE’DEN GEÇECEK SILAHLAR İÇIN YENI DÖNEM: ERDOĞAN İMZALADı, ARTıK O ŞART OLACAK!   07:20   AKKUYU’DA 478 MILYAR DOLARLıK "RUSYA" İDDIASı: VATANDAŞıN CEBINDEN HER YıL 7 MILYAR DOLAR Mı ÇıKACAK?   22:52   MERSIN’DE 18 MART RUHU SANATLA DEVLEŞIYOR:    22:50   MERSIN’DE KIMSESIZLERIN KIMSESI: BIR TELEFONLA HAYAT DEĞIŞIYOR!   21:55   MERSINLI KUYUMCULAR DÜNYA DEVLERIYLE YARıŞACAK: İSTANBUL’DA DEV BULUŞMA BAŞLıYOR!   21:50   AKDENIZ’DE BINLERCE YÜREK AYNı SOFRADA: BAŞKAN VAHAP SEÇER ILE GÖNÜL BIRLIĞI!   17:22   MUHITTIN BÖCEK, HAKIM KARŞıSıNDA: "HIÇBIR AKRABAMı ZENGIN ETMEDIM. BÜTÜN SUÇLAMALARı REDDEDIYORUM. KIMSENIN BIR KURUŞUNDA GÖZÜM YOK"  
 
     
   

MESKİ Genel Müdürlüğü Araç Filosunu Genişletiyor


Mersin’e kaliteli ve modern altyapı hizmeti sunan MESKİ Genel Müdürlüğü, bünyesine 15 adet 4x4 araç kazandırarak, makine parkını daha da güçlendirdi. Satın alınan araçlar sayesinde özellikle kırsal bölgelerde vatandaşlara sağlanan hızlı ve kaliteli hizmete aralıksız devam ediliyor.

 

Tarih : 26 Mart 2021 Cuma 10:47   Okunma : 910

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 15 adet 4x4 aracı bünyesine dâhil ederek, araç ve makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. Satın alınan araçlarla özellikle kırsal bölgelerde vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırılıyor. Yeni alınan araçlarla hizmet kalitesi artırılırken, akaryakıt tasarrufu ve yedek parça maliyetleri daha düşük seviyelere çekiliyor.

MESKİ araç filosunu gençleştirmeye devam ediyor

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, satın alınan 15 adet 4x4 aracın, idarenin hizmetlerinin kesintisiz ve sürdürülebilir olarak yürütülmesine olanak sağladığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız Vahap Seçer’in öncülüğünde, kaliteli hizmet ilkesine dayanan bir anlayışa sahip kuruluş olarak, makine parkını teknolojinin son imkânlarını kullanıp büyüterek, hizmet kalitesinin daha da artırılması hedeflenmektedir. Daha kaliteli ve yaşanılabilir bir Mersin için yeni nesil, çevreye duyarlı(karbon salınımı düşük), dinamik ve ekonomik araçlar satın alınmıştır. Maliyetlere ilişkin analizler yapıldığında; bahse konu araçların kiralanması yerine bünyemize dâhil edilmesiyle, kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve sürdürülebilir olması açısından kurumumuza önemli katkılar sunulmaktadır. Bu hedef doğrultusunda yaş ortalaması, teknolojik alt yapı ve verimlilik esasına dayanarak büyüyen makine parkı ile aynı hizmeti yürüten diğer kurumlar arasında örnek bir yapıya dönüşmeye devam edilmektedir.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MESKİ, GENEL, MÜDÜRLÜĞÜ, ARAÇ, FİLOSUNU, GENİŞLETİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA