3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

Büyükşehir’in Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Bilinçli Aile Projesi’ne Yoğun İlgi


Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nin düzenlediği Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Bilinçli Aile Projesi’nin ilki,dikkat çeken içeriği ilehem yurt içinden hem yurt dışından yoğun katılımla gerçekleşti.Online 9 oturum şeklinde ve 5 uzmanla gerçekleşen projede, ebeveynleri bilinçlendirmeye yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

 

Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 09:24   Okunma : 1173

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından düzenlenen Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Bilinçli Aile Projesi’nin birinci eğitim programı tamamlandı.Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocukların ailelerini bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye yönelik yapılan eğitim, dikkat çeken içeriği ile hem yurt içinden hem yurt dışından yoğun ilgi gördü.

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluklarında ebeveyn faktörü ele alındı

10 Şubat’ta başlayan veonline9 oturum şeklinde,5 uzmanla gerçekleşen projeye 300 kişi katıldı.Eğitim,dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocukların tedavisinde anne, baba ve sosyal çevrenin eğitiminin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildi.Hedef kitle olarak ailelerin seçildiği proje, akademisyenler, doktorlar, öğretmenler, psikologlar ve alanda çalışan farklı meslek uzmanları tarafından da yoğun ilgi gördü. Projeye Türkiye’nin yanı sıra Dubai, Azerbaycan ve Kıbrıs’tan da katılım sağlandı.

10 Şubat’tan itibaren her çarşamba saat 20.00’de gerçekleştirilen eğitimler, Çocuk Ergen Psikiyatristi Dr. Özlem Sürücü, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Olgu Hallıoğlu Kılınç, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Haldun Canova, Diyetisyen Burcu Ada Talas ve Uzman Klinik Psikolog Yücel Şavklı tarafından verildi.

9 oturumluk 2.eğitim programı planlandı

Gösterilen yoğun ilgi ve katılamayanlar da düşünülerek projenin 9 oturumluk 2. eğitim programı da planlandı. Kayıtların başladığı 2. oturuma katılmak isteyenler 0324 232 00 72 hatlı numarayı 08.00-17.00 saatleri arasında arayarak ücretsiz kayıt oluşturabilecek.Büyükşehir Belediyesi tarafından online eğitime giriş için link, şifre ve eğitimle ilgili diğer tüm bilgilendirmeler SMS üzerinden yapılacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR’İN, DİKKAT, EKSİKLİĞİ, HİPERAKTİVİTE, BOZUKLUĞU, BİLİNÇLİ, AİLE, PROJESİ’NE, YOĞUN, İLGİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA