18 Mart 2026 Çarşamba

16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!  
 
     
   

Büyükşehir’den Festival Sonrası Tiyatro Topluluklarına Teşekkür Plaketi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla bu yıl ilkini düzenlediği “Mersin Özel Tiyatrolar Festivali”ne katılan tiyatro gruplarıyla festival sonrası bir buluşma düzenledi. Buluşmada topluluklara teşekkür plaketlerini sunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, “Sizlerle yaptığımız bu çalışma bizleri çok mutlu etti” dedi.

 

Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 10:50   Okunma : 2852

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla bu yıl ilkini düzenlediği “Mersin Özel Tiyatro Festivali” sona erdi. Büyükşehir, festivale katılım sağlayan 3 tiyatro grubuyla festival sonrası bir buluşma düzenledi. Buluşmada, gruplara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Oyunlar dijital platformlarda izleyenlere ulaştı

Festivalde Özel Tarsus Şehir Tiyatrosu, ‘Duvar’ oyununu, Duvarsız Sanat Tiyatrosu  ‘Soluk Soluğa’ adlı oyununu,Tiyatro Körebe ise ‘Ayıp Ettik’ oyununu sahnelemişti. Oyunlar dijital platformlar aracılığıyla izleyenlere ulaştı. Festivalde, salgın nedeniyle zor günler yaşayan 3 yerel tiyatro topluluğundaki 16 sanat emekçisine de Büyükşehir destek sağladı.

Tiyatro topluluklarına plaketler sunuldu

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, düzenlenen buluşmada topluluklara teşekkür plaketlerini takdim etti. Plaketleri Özel Tarsus Şehir Tiyatrosu adına Tayfun Bağcı, Duvarsız Sanat Tiyatrosu adına Zehra Uyulgan ve Tiyatro Körebe adına Umay Güzey aldı.

“Sizlerle yaptığımız bu çalışma bizleri çok mutlu etti”

Bengi İspir Özdülger, bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Yapmış olduğumuz bu çalışmada bir arada olduğumuz için hem size bir teşekkür etmek hem de tanışmak istemiştik. Ekim ayındaki Tiyatro Günleri’nde yaptığınız güzel çalışmalar için bir teşekkür karşılığı olarak hepinize bir plaket takdim etmiştik. Aynısını bugün de gerçekleştirelim istedik. Çünkü sizlerle yaptığımız bu çalışma bizleri çok mutlu etti. Sanat yolculuğunda hep birlikte olduğumuz için elbette ki mutluyuz. Başvurumuza katılım sağladığınız ve hep birlikte güzel bir şekilde bu sonuca ulaştığımız için mutluyuz” dedi.

Buluşmanın ardından Sabahattin Ali’nin eseri olan ve Mersin Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Ölümü Ardında Gezdirenler” oyunun yerel tiyatro topluluklarına özel gösterimi yapıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR’DEN, FESTİVAL, SONRASI, TİYATRO, TOPLULUKLARINA, TEŞEKKÜR, PLAKETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA